CHP Kadın Kolları’nda kongre takvimi açıklandı

CHP Kadın Kolları’nda kongre takvimi açıklandı

CHP’nin ilçelerdeki kongre takvimi İzmit ve Dilovası ilçeleri hariç belirlendi. Darıca 16, Çayırova 19, Gebze ise 23 Şubat’ta sandığa gidecek

CHP ilçelerde kongre takvimini iki ilçe hariç belirledi. İzmit ve Dilovası hariç 10 ilçede kongre takvimi açıklandı. Bu iki ilçede kongre tarihleri önümüzdeki süreçte açıklanacak. Buna göre Karamürsel (08 Şubat Cumartesi), Körfez (09 Şubat Pazar), Kartepe (12 Şubat Çarşamba), Darıca (16 Şubat Pazar), Çayırova (19 Şubat Çarşamba), Gölcük (20 Şubat Perşembe), Kandıra (21 Şubat Cuma), Başiskele ve Derince (22 Şubat Cumartesi), Gebze (23 Şubat Pazar) sandığa gidecek.

TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya kongrelere dair açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “İl ve 12 ilçe yönetimimiz, partililerimiz ve bu kentin her alanında mücadelemize ortak olmuş emek vermiş tüm kadın yoldaşlarımıza geride bıraktığımız 2 yıllık görev sürecince çok teşekkür ediyorum. Görev aldığımız süreç içerisinde hayatın her alanında verdiğimiz bu onurlu mücadelede gerek başkanlarımıza, gerekse yöneticilerimize sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirdikleri için minnettarım.

KAZANAN YİNE CHP OLACAK

Önümüzdeki kongreler sürecinde göreve devam etmek isteyen, yeniden aday olmayı düşünen başkanlarıma ve bu onurlu mücadelede ben de varım diyerek elini taşın altına koyan tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Göreve devam etmek istemeyen, yeniden aday olmayı düşünmeyen tüm başkan ve yöneticilerime de katkılarından, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sürecin ayrıştırmaya değil birleştirmeye odaklı, kazananın isimler üzerinden değil yapılar üzerinden belirleneceği bir süreç olmasını temenni ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyan bu yolda verilen her mücadele ayrı bir öneme sahiptir. O yüzden bu yarış partimizi iktidara taşıma yarışıdır. Dolayısıyla kazananın yine Cumhuriyet Halk Partisi olacağına inancım tamdır.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.