CHP Kadın Kolları Başkanı özür diledi!

CHP Kadın Kolları Başkanı özür diledi!

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, 2 günlük sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı.

CHP’li Hilmiye Selçuk gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırmıştı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, “10 Nisan 2020 tarihinde Cuma akşam geç saatlerde covid 19 tedbirlerinin alt üst olmasına neden olan ve çok geç saatte yapılan sokağa çıkma yasağına açıklamasından sonra insanların kaygı ve çaresizlikle kendilerini sokağa atmasına neden olan uygulamaya tepki olarak bir paylaşım yaptım.

ÖZÜR DİLERİM
Ancak; bu yaptığım paylaşımın yanlış anlaşıldığını ve hatalı bir paylaşım olduğuna kanaat getirdiğim için hemen kaldırdım. Amacım asla yüce Türk milletine hakaret etmek değildir. Zira bende bu milletin onurlu bir parçasıyım. Bu vesile ile kırdığım, üzdüğüm herkesten özür diliyorum. Ayrıca; bunu siyasi polemik haline getirip bu konu hakkında yazı yazan ve hakaret edenleri de kınıyorum bugünler birbirimizin eksiğini kapatmak, hatalarımızdan ders çıkarma günüdür. Kamuoyuna saygılarımla” dedi.

PARTİ İÇİNDEN TEPKİ

Öte yandan  CHP içinden çok sayıda kişi de  Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk’un özür dilemesine  tepki göstererek, “O zaman yazdığın şeyin arkasında duracak veya yazmayacaksın”dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.