CHP İzmit danışma kurulu gerçekleştirildi

CHP İzmit danışma kurulu gerçekleştirildi

İzmit İlçe Danışma Kurulu’nda konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı: “Sıkıştıkça yok PKK, yok FETÖ diyorlar. Sanki ben Pensilvanya’dakinin elini tuttum da geldim elimi yıkamayacağım dedim sonra belediye başkanı oldum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe danışma Kurulu Toplantısı, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetiminin ev sahipliğinde KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Gençlik Kolları MYK üyesi Caner Arduç, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, geçmiş dönem il başkanları Keramettin Gençtürk, Mustafa Küpçü, Cengiz Sarıbay, Cihat Altınyuva, Necat Çakır, geçmiş dönem CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, geçmiş dönem İzmit İlçe Başkanları Mehmet Ümit Küçükkaya, Orhan Dönmez, Ömer Hazer ve partinin önde gelen bir çok ismi katıldı.

                                        

ÖN SEÇİM İSTEYECEĞİZ

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla toplantının açılış konuşmalarını CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar gerçekleştirdi. Göreve geldikleri günden bu yana yürüttükleri faaliyetleri aktaran Hakan Çakar, “Öncelikle her an seçim olacakmış gibi sandık ve öbek atamalarını gerçekleştirip eğitimlerine başlayacağız. Bekirpaşa ve Kuruçeşme irtibat ofislerimizin açılışlarını gerçekleştireceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.  Ön seçim yapmak için bütün görüşmeleri yaparak İzmit’te ön seçim isteyeceğiz. Çağdaş demokrasilerde olduğu gibi vatandaşların sorunlarına çözüm üreten, halkın iktidarını kuracağız. Hedefimiz CHP’yi iktidara taşımak” diye konuştu.

 

BİRİ DE ÇIKIP DEMEDİ

Partililere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise şunları kaydetti; “Ülkemiz çok ciddi bir ekonomik buhrandan geçiyor. Bu konulara değinmeden önce geçtiğimiz haftalarda Sayın Genel Başkanımız ilgili ithamlarda bulunan hadsiz meclis üyesi ile ilgili birşey söylemek istiyorum. Siyasetin dili bu olmaması gerekirken, siyaset yapanlarında gerekli uyarıları yapması gerekiyor. Biliyorsunuz her ay olduğu büyükşehir meclisini izlemek için içeriye girmek istedik. En önde de ben vardım. Ben içeri girerken görevli arkadaş, meclisi üyeleri harici kimse içeri giremez dedi. Bende bunun böyle olmayacağını ve içeri gireceğimizi, meclisin halka açık olduğunu söyledim. Fikret Hocaoğlu’nu istifaya davet ettik. Bekledik ki orada biri çıkar der ki siyasetin üslubu bu değil.

 

manset-1-032.jpg

 

PENSİLVAN’YA DA EL TUTUP YIKAMAYAN BAŞKANLARINIZ VAR

Sıkıştıkça yok PKK, yok FETÖ diyorlar. Sanki ben Pensilvanya’dakinin elini tuttum da geldim elimi yıkamayacağım dedim sonra belediye başkanı oldum. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında her zamankinden daha fazla birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Önümüz açık iktidar çok açık. Örgütümüzün her bireyine çok görev düşüyor. eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir, eleştiriye de öneriye de açığız. Geçtiğimiz günlerde sayın genel başkanımızı meclis üyelerimiz ile ziyaret ettik. Grup toplantısında genel başkanım ekonomik buhranla ilgili 5 öneri de bulundu. Buna bile kulak asmadılar. Bu cumartesi günü Mersin’de ilk mitingimiz olacak. Genel Başkanımız ile görüşmeye ikinci mitingin Kocaeli’de olması konusunda söz kıydık. Nasipse ikinci miting Kocaeli’de olacak. Geliyor gelmekte olan” dedi.

 

MECLİSTEN İZİN ALDIM

Toplantıda partililere hitap eden PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise şunları kaydetti;  “Benim en büyük görevim, beni TBMM’ye gönderen CHP’nin emekçileri, Kocaelili seçmenleri dinlemem gerekiyor diye izin aldım. Genel başkanımız ve Engin Altay’ın sizlere selamını getirdim. ‘Bana yetkiyi verin, bu ülkeyi uçuracağım, ekonomiyi ayağa kaldıracağım; partili cumhurbaşkanı sistemi Türkiye’yi ayağa kaldıracak’ diyorlardı. Danışmanlarımı görevlendirmiştim sakın ha gece 12’den sonra sırayla nöbet tutarak uyuyacaksınız çünkü her gece Resmi Gazete’de bir atama oluyor. Ya emniyet müdürleri, ya valiler, gün geliyor merkez bankası gün geliyor bakanlar değişiyor. Koalisyondan rahatsızdın nasıl oluyor?” dedi.

 

manset-2-090.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.