CHP İl Gençlik Kolları yeni görevlendirmeleri tamamladı

CHP İl Gençlik Kolları yeni görevlendirmeleri tamamladı

CHP İl Gençlik Kolları Yönetimi gerçekleştirdiği toplantıda yeni icra kurulunu belirleyerek yerel seçimler öncesinde KOÜ Komisyonu Başkanı ve İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı atamalarını da gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Gençlik Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısını partinin il binasında gerçekleştirdi. Yerel seçim için hazırlıklarını son hızla devam ettiren İl Gençlik Kolları Yönetimi toplantıda yeni icra kurulunu oluşturdu, ardından üniversite komisyonu başkanlığı ve Mehdi Kaan Günan’ın askerlik görevi sebebi ile sunduğu istifasının ardından boşalan İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı atamalarını gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nun kararı ile Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Komisyon Başkanlığı görevine Çağatay Suat, İzmit İlçe Kolu Başkanlığı görevine Engin Akbulut getirildi.

İl GENÇLİK KOLLARI YENİ İCRA KURULU

İl Başkanı: Emre Andız, İl Sekreteri Emre Gümüş, İl Saymanı Av. Zeki Karakadılar, İl Eğitim Sekreteri Didem Seçkin, İl Bilişim Sorumlusu Rıza Özcan Elden, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Caner Arduç, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Baran Orhan, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Yiğit Timur, Üniversiteden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seda Bektaş, İl Basın ve Halk İlişkiler Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Sarı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Yıldırım,  Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Baştürk Hakan Temizel,  İnsan Hakları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Fırat Sukuşu, Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Umut Bali, Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinç, İnternet ve Kurumsal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erol Gök.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.