CHP iki ilçede beş adayla sandığa gidiyor

CHP iki ilçede beş adayla sandığa gidiyor

CHP’nin Darıca ve Çayırova İlçe Örgütleri’nde kongreler yarın gerçekleşecek. Darıca’da iki, Çayırova’da üç aday yarışıyor.

CHP’nin Darıca ve Çayırova İlçe Örgütleri’nde kongreler yarın gerçekleşecek. Darıca İlçe kongresi saat 10.00’dan itibaren Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde, Çayırova İlçe kongresi 13.00’ten itibaren Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

ebru-tayanc.jpg

İlçe Başkanı Gürer Yıldırım’ın yeniden aday olmadığı CHP Darıca İlçe kongresinde kadın kolları eski başkanlarından Ebru Tayanç ile gençlik kollarının ve ilçenin eski yöneticilerinden Gökhan Aktaş yarışacak. İlçe yönetim kurulu üyeleri hariç 229 delegenin oy kullanacağı kongrede ilçenin yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile 55 il delegesi belirlenecek.

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde de bilindiği üzere Başkan Çetin Hartamacı yeniden aday değil. Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, gençlik kolları eski başkanlarından Cihan Soyluçiçek ve Binali Eniş’in başkanlık için yarışacağı kongrede ilçe yöneticileri hariç 155 delegenin oy hakkı bulunuyor. Kongrede 37 il delegesi de belirlenecek.  Barış Ayar

gokhan-aktas.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.