CHP Grubu Demirhanlar’daki asfaltlamayı sordu

CHP Grubu Demirhanlar’daki asfaltlamayı sordu

Gebze Belediye Meclisi’nde CHP Grubu, 2019’un ağustos ayında Demirhanlar Sanayi Sitesi’ndeki asfaltlamanın detayını sordu. Başkan Büyükgöz yanıtı yazılı vereceklerini söyledi

Gebze Belediye Meclisi’nin ocak ayı olağan toplantısında CHP Grubu adına Avukat Saide Arslan Çalışkan tarafından verilen soru önergesinde, 2019 yılının ağustos ayında Demirhanlar Sanayi Sitesi’ndeki asfaltlama çalışması soruldu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz önergeye yazılı yanıt verileceğini kaydetti. Önergede şunlar kaydedildi:

Gebze, Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan Demirhanlar Sanayi Sitesi’nin 03 Ağustos 2019 tarihinde 458,7 ton, 04 Ağustos 2019 tarihinde ise 422,08 ton olmak üzere toplam 880,78 ton asfalt serildi mi,, serildiyse bedeli alındı mı? Gebze Belediyesi’nin bedelini alarak da olsa özerk kişilere ait sanayi sitesi içerisine asfalt sermesinin yasal olup olmadığı varsa yasal dayanağı ve ödeme evrakları var ise ödeme evraklarının bir nüshasının tarafımıza verilmek suretiyle grubumuza yazılı ve sözlü bilgi verilmesini arz ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.