CHP Gebze’ye GözGöz takviyesi

CHP Gebze’ye GözGöz takviyesi

Bir zamanlar CHP’nin kalesi Gebze’ye her daim CHP’nin kalesi İzmir’den, Göztepe’den takviye üye geldi. “İzmirli’yim, doğuştan CHP’liyim” diyen Pınar Berkil Ayvaz ilk üyeliğini Gebze’den yaptı

ugurlama.jpg

 

1994’e kadar “Solun, sosyal demokratların, CHP’nin kalesi” olarak bilinen ve altı dönemdir CHP’nin belediye yönetimine hasret kaldığı Gebze’ye her daim CHP’nin kalesi İzmir’den, üstelik Göztepe’den takviye güç, takviye üye geldi.

REFİKA – TAHSİN AVYAZ’IN KIZI

Alişan Uluslalararası Lojistik’te çalışan, uzun yıllar önce Gebze’ye eşi Refika Ayvaz ile göç ettikten sonra CHP Gebze İlçe Örgütü’ne üye olan Tahsin Ayvaz’ın 35 yaşındaki kızı Pınar Berkil Ayvaz da 17 Aralık 2019’da Gebze’ye göç etti.

“DOĞUŞTAN” CHP’LİNİN

İLK ÜYELİĞİ GEBZE’DEN

 

En az 2-3 sene daha Gebze’de yaşayacak olan Pamukkale Üniversitesi mezunu Pınar Berkil Ayvaz kendisini, “İzmirliyim. Doğuştan CHP’liyim” diye tanımlamakla birlikte CHP’ye üyeliğini üstelik çok anlamlı bir günde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Gebze İlçe Örgütü üzerinden gerçekleştirdi.

YERİNDE DURAMADI

Pınar Berkil Ayvaz; CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği açık hava konserine annesi Refika Ayvaz ve Ayvaz Ailesi’nin gelini Fatmanur Ayvaz ile birlikte katıldı. Konser boyunca yerinde duramayan, sürekli oynayan ve bayrağımızı sallayan Pınar Berkil Ayvaz aynı meydanın diğer tarafında Cumhuriyet Bayramı için Gebze’den Eskihisar Köyü’ne kortej düzenleyen Gebzeli motosikletçileri de selamlayıp uğurladı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.