CHP Gebze’den Hastane Ziyaretleri

CHP Gebze’den Hastane Ziyaretleri

 CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi...

 

CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş,  Özel Merkez Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Höbek ile Gebze Konak Hastanesi Genel Müdürü  Göksel Ensari’yi  ziyaret etti.

CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ziyaretleriyle ilgili olarak şunları söyledi, “ Sağlık kuruluşlarına dönük ziyaretlerimiz de  Darıca Farabi Devlet Hastanesi,  Özel Merkez Hastanesi ve Konak Hastanesi’ni ziyaret ettik. Kendilerine çalışmalarına da başarılar diledik ve vatandaşa verilen sağlık hizmetleri, sağlık çalışanları konusunda ki duyarlılığımız ilettik”.

Hastane ziyaretlerine başkan Musa Yılmaz’la birlikte Kadın Kolları Başkanı  Bilge Ercan,  parti yöneticileri Arzu Çakmak Pehlevan, Recep Şamdanlı, Hikmet Orhan ve Tayfun Akçay’da katıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.