CHP Gebze’de Orhan görevi devraldı

CHP Gebze’de Orhan görevi devraldı

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün yeni başkanı Gökhan Orhan görevi bir önceki başkan Musa Yılmaz’dan resmen devraldı

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 19 Ocak Pazar günü gerçekleşen ve beş adayın yarıştığı kongrede başkanlığa seçilen Gökhan Orhan ve yönetimi görevi Musa Yılmaz başkanlığındaki bir önceki yönetimden resmen devraldı. CHP Gebze İlçe Örgütü’nde düzenlenen devir teslim törenine CHP Gebze İlçe eski Başkanı ve Ardahan eski Milletvekili Ensar Öğüt, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

BİTMEDİ. YER DEĞİŞTİRDİ

CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmada CHP’de görevlerin bitmediğini, sadece yer değiştirdiğini, bu aşamadan sonra üye sıfatıyla ilçe başkanı ve yönetiminin vereceği görevlere hazır olduğunu, telefonunun yine 7/24 tüm partililere açık olduğunu söyledi. İki yıl boyunca hiçbir şaibeye meydan vermeden CHP iktidarı için çalıştıklarını kaydeden Yılmaz bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm partililerine teşekkür etti.

ÖRNEK OLMALI

Kaybedenin olmadığı, beş adayın yarışmasına karşın son derece olgun, seviyeli, tüm adayların parti disiplinine uyduğu bir kongreyi geride bıraktıklarını söyleyen Musa Yılmaz sürecin mahallelerde delege seçimi ile başladığını, yönetim olarak hiçbir üyeye baskıda bulunmadıklarını belirtip bu tutumlarının kendilerinden sonraki tüm yönetimlere örnek olmasını diledi.

İL DELEGELİĞİNİ ÇOK GÖRDÜNÜZ

Konuşmasının sonunda bir kırılganlığını da ifade eden Yılmaz, “Dilerim bu benden sonra hiçbir başkana yapılmaz. Ama iki senelik çabanın karşılığı olarak il delegesi listesine sığdırılamadım. Şahsıma bir il delegeliğini çok gördünüz. Yorumunu siz partililerime bırakıyorum” dedi.

HEP BERABER KAZANACAĞIZ

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yola mücadele inancı ve adanmışlık ile koyulduklarını belirtip, “Bu konumda hiçbir gücün karşısında duramayacağını büyüklerimizden öğrendik. CHP iktidarına inanacak ve hep beraber kazanacağız” diye konuştu.

KONGRE SANDIKTA KALDI

Kongrenin 19 Ocak’ta Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki sandıkta kaldığını kaydeden Orhan, “Yönetimimi 416 delegenin tamamının oyunu almış bir yönetim olarak görüyorum. İnsanların siyasi tercihlerine ve duruşlarına saygı duymalıyız. Bu bizim geleneğimizde var. Kongrede kazanan CHP olmuştur” dedi.

İLK MÜCADELE KADIN

VE GENÇLİK KOLLARI İÇİN

CHP Kadın ve Gençlik Kolları’nın güçlü yapılar olduğunu ancak yeterli sayıya ulaşamadığını belirten Gökhan Orhan ilk mücadelelerinin bu alanda olacağını söyledi. Tüm partilileri bir ilçe başkanı, bir kongre delegesi gibi mücadele içinde yer almaya davet etti. Orhan, “İnsanlar ve mevkiiler gelip geçicidir. Kalıcı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti CHP’dir. Bu anlamda yönetimi değil mücadele meşalesini devralıyoruz. Herkesin gücü ve birlikteliğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Konuşmaların ardından Gökhan Orhan, Musa Yılmaz’a bir buket çiçek vererek takdimi bir önceki yönetimin tüm üyeleri için yaptığını söyledi. Yılmaz da Orhan’a partinin mazbatasını teslim etti. Program mevcut ve bir önceki yönetim kurulu üyelerinin birlikte fotoğraf çektirmesi ile sona erdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.