CHP Gebze’de başvurular tamamlandı!

CHP Gebze’de başvurular tamamlandı!

CHP Gebze İlçe Başkanlığına Gebze Belediye Başkanlığı için 1, meclis üyeliği için ise 30’un üzerinde isim başvuru yaptı. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, aday netleştikten sonra sahaya ineceklerini söyledi.

CHP Gebze İlçe Başkanlığına Gebze Belediye Başkanlığı için 1, meclis üyeliği için ise 30’un üzerinde isim başvuru yaptı.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP’de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı için son gün 5 Aralık’tı.
CHP’den Gebze Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Barış Tatoğlu başvuru yaparken, meclis üyeliği aday adaylığı için ise başvuru yapan bazı isimler şöyle: Musa Haydaroğlu, Yaşa Erdoğan, Dilek Tat, Kemal Doğan, Hınıs Kaçakçı, Devrim Serkan Kaya, Nejat Kar, Yücel Efendioğlu, Kiraz Kar Aydın, Zekai Akpınar, Bülent Saraç.

SAHAYA İNECEĞİZ
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için başvuruların 5 Aralık 2023 günü mesai bitimine kadar devam edeceğini belirterek, ‘’Genel merkezimizin hazırladığı takvime göre seçimlerde aday adayı olacak isimlerin başvuruları devam etti. Aday adayı sayımız 30’un üzerinde.
Belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımız netleştikten sonra Gebze’de hızlı bir şekilde yerel seçim için çalışmalara başlayarak sahaya ineceğiz. Amacımız Gebze’de 30 yıl sonra CHP’ye yeniden belediye başkanlığını kazandırmak’ ’dedi. *Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.