CHP Gebze’de aday çıkaramadı!

CHP Gebze’de aday çıkaramadı!

Ana muhalefet partisi CHP Gebze tarihinde bir ilk olarak yerel seçimde belediye başkan adayı gösteremedi. Gebze’de meclis üyeliği adaylarını ise CHP Parti Meclisi belirleyeceği belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze tarihinde bir ilke imza atarak belediye başkan adayı gösteremedi.
Bilindiği üzere CHP’den belediye başkan adaylığı için CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler Parti Meclisi (PM) tarafından Gebze adayı olarak açıklanmış daha sonra sağlık sorunları nedeniyle aday olamayacağını açıklamıştı.
CHP’de adaylık için ilk başvuruyu Barış Tatoğlu yapmıştı. Ardından CHP eski Milletvekili Ensar Öğüt’ün adı gündeme gelmişti. Son süreçte ise Hatem Soysal, Mustafa Anaç’ın adayı CHP Gebze Belediye Başkan adaylığında konuşuldu.

GEBZE’YLE ALAY EDENLER BEDEL ÖDER

Öte yandan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan partisinin Gebze’de belediye başkan adayı çıkarmamasına sert tepki gösterdi.
Gökhan Orhan, ‘’Partimiz ilk kez Gebze gibi bir yerde belediye başkan adayı gösteremedi. CHP ile adeta alay edenler siyaseten bedelini öder’ ’dedi.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI
CHP geçtiğimiz hafta belediye meclis üyelerini belirlemek için seçim yapmıştı.
Meclis üyeliği sıralaması şöyle oluşmuştu.
Gülcan Aksu, Ferman Torun, Dilesen Karataş, Dilek Tat, Nevriye Yılmaz, Devrim Serkan Kaya, Ferzende Yakın, Kemal Balcı, Sevgin Akbulut, Kiraz Aydın, Zafer Çukurçayır, Hınıs Kaçakçı, Kemal Doğan, Yaşa Erdoğan, Eren Alkan, Nejat Kar, Bilge Ercan Altıntaş, Recai Sarıkaya.
CHP fermuar sistemi ile meclis üyeliği netleşecek.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.