CHP Gebze Bölgesi’ni 16 vekili ile tarayacak

CHP Gebze Bölgesi’ni 16 vekili ile tarayacak

CHP’nin 14 ilden 16 milletvekili 11-12 Mart'ta Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda temaslarda bulunacak. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Türkiye’yi gezen ekonomi otobüsümüz Gebze’ye gelmeden önce böyle bir programı biz talep ettik" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gebze Bölgesi’ndeki ilçe örgütleri 11 ve 12 Mart perşembe günleri 14 ilden 16 milletvekillerini ağırlayacak. Milletvekilleri Gebze ile birlikte Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki eş zamanlı programlarda sivil toplum örgütlerini, meslek odalarını, sendikaları, grev ve direnişleri ziyaret edip temaslarda bulunacak.  

 

BİZ TALEP ETTİK

chp-gebze-yonetim-1.jpg

CHP örgütleri iki gün sürecek programa hazırlıklarını sürdürürken Gökhan Orhan başkanlığındaki CHP Gebze İlçe Örgütü yönetimi de tek gündem maddesiyle, milletvekillerinin programını görüşmek üzere toplandı.

 

chp-gebze-yonetim-2.jpg

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP’nin ekonomi otobüsünün Gebze’ye gelmesinden önce milletvekillerinin bölgede detaylı inceleme ve gözlemde bulunması için söz konusu programın talebinin genel merkeze kendilerinden gittiğini söyledi.

 GREV VE DİRENİŞLERE

KANİ BEKO KONUK OLACAK

Orhan, “Her milletvekili kendisiyle ilgili alanlar ve bölgelerde incelemede bulunacak. Örneğin İzmir Milletvekilimiz, DİSK eski Genel Başkanı Kani Beko grev ve direnişlere gidecek. Giresun Milletvekilimiz Necati Tığlı, Giresunlular’ın yoğun yaşadığı Beylikbağı Bölgesi’nde temaslarda bulunacak” dedi.

ÖRGÜT ÜYELERİNE AÇIK BASIN TOPLANTISI

Başkan Orhan konuk milletvekillerinin 11 Ocak Perşembe günü 11.00-12.00 saatleri arasında CHP Gebze İlçe Örgütü’nde basın toplantısı düzenleyeceğini, toplantının üyelere açık olmasından ötürü parti üyelerini de selamlama ve görüşlerini dinleme fırsatı bulacaklarını söyledi.

RAPOR HAZIRLANACAK

Orhan iki günlük saha çalışmasında notlar ve izlenimler üzerinden basına ve kamuoyuna yine bir değerlendirmede bulunulacağını kaydetti. Programda konuk milletvekillerine CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın da eşlik edeceğini dile getirdi.

Öte yandan heyette Kani Beko ve Necati Tığlı ile birlikte CHP’li milletvekilleri Ahmet Kaya (Trabzon), Ali Haydar Akverdi (Ankara), Burcu Köksal (Bursa), Özgür Karabat ve Mahmut Tanal (İstanbul) da yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.