CHP Dilovası çalışmalarına aralıksız devam ediyor

CHP Dilovası çalışmalarına aralıksız devam ediyor

 Dilovası Cumhuriyet Partisi İlçe yönetim kurulu toplantısı geçtiğimiz gün İlçe irtibat bürosunda gerçekleşti. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri...

 

Dilovası Cumhuriyet Partisi İlçe yönetim kurulu toplantısı geçtiğimiz gün İlçe irtibat bürosunda gerçekleşti. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katılırken, yönetim kurulunun gündemi bir hayli yoğundu. Toplantıya CHP’nin Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ta katıldı.

BELEDİYE HALKA HESAP VERECEK

İrtibat bürosunda yapılan CHP İlçe yönetim kurulu toplantısı CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya başkanlığında toplandı. Dilovası kurucu belediye Başkanı Ercan Dalkılıç ve Dilovası Belediye meclis üyesi Muhittin Avat’ın da katıldığı toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı İsmail Kaya yaptı. Kaya Dilovası’nda bulunan ve 4 yılın ardında genişletilmiş kaldıramayan ve sanayiye doymuş Dilovası’na kara leke olarak sürülen Kömürcüler OSB gibi başlıca sıkıntılarla iktidara yüklenerek Dilovası halkına Belediye’de iktidar olan yönetimin hesap vereceğini söyledi. Seçim atmosferinde halktan hangi yüzle oy toplayacaklarını da merak eden Kaya, “Bunlar acemice sergiledikleri ve Halkımıza onlarca hak etmedikleri olumsuzlukları yaşatan bu Dilovası’nın iş bilmez yönetimini biraz vicdana davet ediyorum” dedi.

İNSANLARI RENCİDE EDİYORLAR

Kaya konuşmasına şöyle devam etti; “4 yılın ardından dönüp bir arkalarına baksınlar görecekleri tek şey kap kara kömür lekesi olacaktır. Dilovası sanki mahrumiyet bölgesi kafamızı tozdan dumandan alamıyoruz bu bizlere ve halkımıza reva değil. Ayrıca geçtiğimiz Ramazan ayında bizleri de şok eden görüntüler gördük. İlçemizdeki fakirlere yardım götürüyoruz ayağına reklam yapıp sosyal paylaşım sitelerinde bu gurulu insanları rencide ettiler. Dilovası tarihi 2009 ve 2014 dönemini pekiyi maalesef hatırlamayacak, 2014 yerel seçimlerinde Ercan Dalkılıç ile birlikte çok iyi hazırlanıyoruz mahalle ve köylerde ki çalışmalarımız kapsamında çok rahat söyleyebilirim ki 2014 yerel seçimlerinin mutlak galibi biz olacağız” dedi. Daha sonra partililer gündemi birkaç madde ile değerlendiren Belediye Meclis üyesi Muhittin Avat yönetim kurulu ile Belediye’de yaşanan olayları paylaştı. 

 İKTİDAR OLMAYA HAZIR OLUN

 İlçe yönetim toplantısında konuşan Dalkılıç parti yönetimine 2014 yerel seçimleri için daha fazla gayret göstermelerini istedi. Dalkılıç yönetime yaptığı konuşmada şunlara değindi. “İyisi ve kötüsü ile 2009 yerel seçimlerinden bu güne 4 yıl geçti. Halkımızın bize vermiş olduğu muhalefetlik görevini en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Teşkilatımız 30 Mart 2009’dan bu yana sürekli halkımıza açık kaldı ve halkımızın her türlü derdi ve sıkıntısını iktidarmışçasına çözmeye gayret gösterdik. Binlerce genç kardeşimizi işe ihtiyaç olan kişileri iş sahibi yaptık. Bunlar bizim Dilovası’na borcumuz biz yaşadığımız bu toprakları seviyoruz. 2009 yılında genç kardeşlerimiz biz bu işi daha iyi yaparız diye çıktılar meydanlara, bizde bunların ne kadar acemi olduğunu söyledik ama halkımız kendilerine görev verdi. Bizde bunu saygıyla karşıladık bu halka küsmedik ama halkımız yaptığı hatayı 2010 yılından bu yana bizlere gelip söylüyorlar. 4 yılları geçti Dilovası 10 yıl geriye gitti bu süre zarfında yeni İlçe olmuş Dilovası’nın diğer İlçeler gibi birkaç basamak atlaması lazımdı. Biz 1987 yılında ilk iktidar olmamıza rağmen dönemin şartlarına göre 2 yıl içerinde Kocaeli’nin en büyük Belediye binalarından birini inşa ettik. Dilovası İlçe olmasına rağmen Kaymakamlık yıllarca Belediye binasına tıkılı kaldı ve daha birkaç ay önce Kaymakam yeni binasına taşınabildi. Hani derler ya bir musibet bin nasihatten iyidir. Vatandaşlarımız bunları gördü.
Ayrımcılığı, bölge milliyetçiliğini çok iyi bir şekilde gördü Partilerinin başında olan Adalet söyleminden çok uzak bir yönetim sergileyen bu iktidar son aylarını yaşıyor. Bizim durumumuz çok iyi siz yöneticilerden ricam sonuna kadar çalışmanız 4 yıl muhalefetlik yaptık kalan bu aylarda gerekirse uyumayacağız. Bu seçimi kazanacağız, kazanırsak bu topluma kaybedilmiş yıllarını da vermek bizlere düşüyor. İktidar olmaya hazır olun bu toplumun refah düzeyini arttırmak için 5 yıl gece gündüz çalışacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.