CHP' de söz üyede

CHP' de söz üyede

  Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütüne üye yaklaşık bin 400 üye, 27 Ekim 2013, Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında 2014 Mart...

 

 Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütüne üye yaklaşık bin 400 üye, 27 Ekim 2013, Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında 2014 Mart ayında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerine girecek olan parti adayını sandıkta belirleyecek. Çayırova için bu seçimlerde Dr. Mustafa Anaç ile CHP’den iki dönem Çayırova Belediye Başkanlığı yapmış olan eski Belediye Başkanı Timur Koç yarışıyor.

“ÜYELERİMİZ DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANSINLAR!”

Adaylık Tespit seçimi ile ilgili açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç: “Partimizde Yerel Seçimler öncesi Belediye Başkanını belirlemeye yönelik olarak büyük bir heyecan yaşanmaktadır. Sevgi, barış ve dostluk havasında geçeceğini düşündüğümüz seçimde aday adayları olan Timur Koç ve Mustafa Anaç iki değerli aday adayımızdırlar. Seçim sandıkları saat 17.00’de açılacak ve biz sonuçları Çayırova halkına sat 18.00’de açıklayacağız. Tüm üyelerimizi demokratik ortamda, demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

CHP Çayırova Belediye Başkan aday adayı Timur Koç önseçimden hangi adayın çıkarsa çıksın etrafında kenetlenip seçimi kazanmak için çalışılması gerektiğini söyledi. Önseçimin tüm partililerin özlem duyduğunu belirten Koç, “Mustafa Beye başarılar diliyorum. Tüm partililere Pazar günü sandığa gelip oy kullanmalarını istiyorum. Sandıktan kim çıkarsa çıksın adayımızın etrafında kenetlenip seçimleri kazanmak için çalışmalıyız” dedi.

 

SEÇİM “M.NECATİ” ORTAOKULU’NDA

 

Bu hafta sonu Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi CHP Çayırova İlçesi belediye başkanlığı adaylığı tespit seçimi; 27 Ekim 2013 tarihinde Özgürlük mahallesinde bulunan Mustafa Necati Ortaokulun da 08.00 – 17.00 arasında yapılacak. 5 sandıkta olacak seçim partiye Çayırova’da kayıtlı olan bin 406 üyeye açık olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.