CHP Darıca’dan tam kadro saha çalışması

CHP Darıca’dan tam kadro saha çalışması

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen hani (öbek) çalışması kapsamında Darıca'da girilmedik ev çalınmadık kapı bırakılmadı.

CHP Darıca İlçe başkanlığı tarafından önceki gün Darıca'nın tüm mahallelerinde öbek hane ziyareti adı verilen bir çalışma gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen çalışma öncesi CHP Kocaeli İl Başkanvekili Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe kadın kolları başkanı Hilmiye Selçuk, ilçe gençlik kolları başkanı Seda Bektaş, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri çalışma grupları ile bir araya gelindi. Çalışma gruplarına teşekkür ederek konuşmasını CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, "Pazar gününüzü ayırarak bugün buraya geldiniz hepinizi çok teşekkür ediyorum. 3 yıllık görev süremiz boyunca Cumhuriyet Halk Partisi'nin Darıca'da temsil edilmesi noktasında gücümüzle mücadele ediyoruz. Bildiğimiz kesin olan bir şey var ki örgüt olmadan hiçbir şey olmaz.

 

“GİDEBİLECEĞİ HİÇBİR KAPI YOKTUR”

Sizde olmadan bizlerin yapacağı hiçbir çalışmanın kıymeti harbiyesi yoktur. Bu bilinç, bu duyguyla ve bu samimiyette size seslenmek istiyorum. Bu süre içerisinde genel merkezimizin beklentileri bizden net. Önümüzde bir o kadar zorlu ve kıymetli bir seçim sürecine artık girmiş bulunmaktayız. Karşımızdaki bu ceberut yapı devletin tüm imkanları ve olanaklarıyla karşımızda duruyor. Millet ittifakının sizden başka gidebileceği hiçbir kapı yoktur. Bugün yapacağımız çalışmanın temel amacı şudur. Öbek çalışması dediğimiz sizin geçmişten bildiğiniz partimizin geçmişte yapmış olduğu partimize oy veren partilimiz veya seçmenlerimize yönelik bir çalışma biçimidir. Bu çalışmada seçmenlerimize dokunup onlarla konuşup, sorunlarını dinleyip varsa bir çözüm bulmak. İlçe yönetimi ilçe kadın kolları gençlik kolları ve meclis üyelerimizle birlikte bizden bu çalışmayı zaman zaman yapıyoruz.

 

manset-2-407.jpg

 

“ÖNÜMÜZDE KRİTİK BİR SEÇİM VAR”

Çalışmanın temel amaçlarından bir tanesi kendi sandık çevrenizde sandık güvenliğini sağlamış olmak. Gittiğimiz hanede kaç seçmen var? Kaç kişi yaşıyor? Bunların kaç tanesi seçmendir? Elimizdeki verilerle ziyaret ettiğimiz hanelerdeki verileri karşılaştırıp bunları not alıyoruz. O hanede yaşayan hane sakinlerinin sorunlarını tespit edip varsa elimizden gelen bir şey onu yapmak. Günün sonunda da oydaş sayımızı ve parti üyesi sayımızı arttırmaya çalışacağız. Bu çalışmanın bizim için önemi şu; önümüzde kritik bir seçim var. Bu seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partilileri sahada gören vatandaş Cumhuriyet Halk Partisi iktidar oluyor millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı 13 cumhurbaşkanı olacak algısını oluşturmaktır. Partimizin genel merkezinin bizden tek beklentisi var sandık güvenliği ve bu saha çalışmasını yapmamız. Sandık soğuklarımızı yazdık ve tamamladık.

 

“ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİYOR”

Sandık sorunlarımızın ardından saha çalışmamızı tamamlamalıyız bugün hızlandırılmış bir eğitim ve ardından saha pratiği ile bu çalışmamızı tamamlayacağız. Sonrasında bugün buraya gelen bu öbek sorumlularını kendi sandık bölgelerinde öbek sorumlusu olarak atayacağız ve böylece o öbek sokumları kendi mahallelerinde ve kendi sandık sandık sorumlusu oldukları yerlerde bu çalışmayı yapacak" dedi. Gökhan Aktaş'ın ardından CHP Kocaeli İl Başkanvekili Bülent Sarı da kısa bir konuşma yaparak, "Bugün buraya gelen tüm herkese teşekkür ediyorum.  İl başkanımız Sayın Harun Özgür Yıldızlı'nın hepinize selamını iletiyorum. Kendisi bugün burada sizlerle birlikte olacaktı. Ancak geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı gelemedi. Partimizin genel merkezi bu öbek çalışmasına çok büyük önem veriyor. Gerek Kocaeli'nin diğer ilçelerinde gerek Darıca'da bu çalışmaların sıkı takibi yapılıyor. Bu çalışmalar sayesinde bizler hem sandık güvenliğini hem hanelerde bulunan seçmen sayılarını birebir öğrenmiş oluyoruz. Bunun en güzel örneğini hemen yanı başımızda bulunan İstanbul'da nasıl yapıldığını gördük. CHP Kocaeli İl örgütü olarak da bizden bu çalışmayı en kısa sürede tamamlayacağız. Hepinizin emeklerine sağlık diliyorum iyi çalışmalar diliyorum" diye belirtti. Yapılan konuşmaların ardından oluşturulan ekipler Darıca’nın 12 mahallesinde de saha çalışması gerçekleştirdi.

 

manset-3-191.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.