CHP Darıca’dan iktidar yürüyüşü

CHP Darıca’dan iktidar yürüyüşü

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda CHP’ye yeni üye olan partililere rozet töreni gerçekleştirildi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından önceki akşam Osmangazi Mahallesi Royal Düğün Salonu’nda bir program gerçekleştirildi. Gerçekleşen programa CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Ali Yapa, Özgür Çelik ve Hakan Altıparmak, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yöneticileri, kadın kolları başkanı Hilmiye Selçuk, gençlik kolları başkanı Seda Bektaş, mahalle başkanlarımız, meclis üyeleri ile katıldı. Gerçekleşen programla ilgili olarak açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “CHP Darıca ilçe başkanlığı olarak Osmangazi mahallemizde mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik.

 

“ADIM ADIM İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

Genel gündemle ilgili sohbet ettik. Öbek çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptık. Mahallede Partimize yeni katılan, bizlere destek ve güç veren 50 üyemize rozetlerini taktim ettik. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Toplantıya katılan, katkı sunan Osmangazi mahallemize teşekkür ederiz.  Önceki mahalle başkanımız Turgay Öztürk’e emeklerinden dolayı teşekkür eder, yeni mahalle başkanımız Ali Asker Karadağ’a yeni görevinde başarılar dileriz.  Birlikte güçlüyüz ve adım adım iktidara yürüyoruz. Geliyor Gelmekte Olan” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

darica-1-014.jpg

 

darica-3-019.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.