CHP Darıca’dan Birlik ve Dayanışma Gecesi

CHP Darıca’dan Birlik ve Dayanışma Gecesi

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Gecesi’ne çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen geceye CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan, CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Özgür Karabat, CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ev eşi Betül Yıldızlı ve il yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhanve ilçe yönetimi, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve ilçe yönetimi, misafir ilçe başkanları, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

 

“ÜLKEMİZ MAALESEF YÖNETİLEMİYOR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuşarak, “Göreve geleli 2,5 yıldır hepimizin bildiği bir salgınla karşı karşıya kaldık. Bu süreç içinde yan yana olamaya hasret kalmıştık bugün bu hasreti giderdik. Ülkemiz maalesef yönetilemiyor. Devir bilişim devriyken, bizler hala patates ve soğanın fiyatını tartışıyoruz. Ülkemiz açık hava mülteci müzesine dönmüş durumda. Doğru gitmeyen birçok iş var. O zaman biz üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu düzenden çıkışın yolu CHP’den çıkıyor. Dostlarımızla beraber bu garabetten kurtulacağız. İyi ki geldiniz hep birlikte kazanacağız” dedi.

 

“KOCAELİ SAHİPSİZ BİR KENT”

CHP’li Gökhan Aktaş’ın ardından konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Yıldızlı, “Pandemi hepimizden parçalar kopardı ama yine de bir aradayız. Genel başkanımız mitingden ötürü mevkiidaşım Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkmamızdan dolayı CHP Kocaeli örgütünü tebrik etti. Bundan dolayı da ben sizi tebrik ediyorum. Atatürk düşmanı bir zat Kocaeli kitap fuarında konferans veriyor. Bu adam ne dedi bizler merak ediyoruz. Mülteciler birer ikişer geliyordu da artık tırların sırtında geliyorlar. Kocaeli sahipsiz bir kent haline geldi. 1 sene içinde seçim olacak. Cumhuriyetin yeni yüzyılında hepimize büyük görev düşüyor. Beni sevmiyorsanız da beni sevmemeyi bu seçim sonrasına bırakın. Sandık sorumlularıyla alakalı tüm isimleri başkanımız tarafımıza ulaştırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizim iktidarımızda kötü giden her şeyin değişeceğini söylüyoruz” diye belirtti.

 

“BİR ÜLKE SOYULUYOR”

Yıldızlı’dan sonra CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır konuşarak, “Çok zor dönemde dayanışma yemeğimizi yapıyoruz. Bu yemek ve çalışmalar çok önemli. Kasım ayı gibi bir seçim bekleniyor neden çok kötü bir ekonomi var. Kur korumalı bu sistemde omzumuza yük binecek. Ülkemiz ne halde bir bakalım. Bu iktidarın iki uzantısı iki vakıf Amerika’ya 60 milyon dolar para gönderiyor. Milyonlarca öğrenci sokakta neden Amerika’da yurt yapıyorsunuz. Bu vakıflar bu paraları nereden buluyor. Hırsızlığın yolsuzluğun büyüğü küçüğü olmaz hırsızlık hırsızlıktır. Bir ülke soyuluyor. 84 milyon çalışıyor bir adamı doyuramıyorlar. Bunları def etmeliyiz. Yoksa iki yakamız bir araya gelmez. Anketler açık gidiyorlar arkadaşlar. Herkes sandığına sahip çıkacak. Hedefimiz 400 milletvekili. Bizim cumhurbaşkanımız saraya değil Çankaya’ya gidecek” diye konuştu.

 

“HEP BERABER KURACAĞIZ”

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Özgür Karabat da bir selamlama konuşması yaparak, “Sayın genel başkanımızın selamlarını size iletmeye geldim. Onların kale gördüğü Düzce genel başkanımızı bağrına bastı. Sokak sokak döktüğünüz terler bugün anlam buluyor. Bugün buradaki her alkışta çok umutlandım. Biz iktidara gelene kadar yorulmadan yola devam edeceğiz. Hesap soracağız ve halkın iktidarını hep beraber kuracağız” dedi. Programda son olarak söz alan CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan,  “5 şehidimiz var. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah ailelerine sabır versin. Yeni kurallara ihtiyacımız var. Yeni kurumlara ihtiyacımız var. Kamu kurumlarını yeniden ayağa kaldıracağız. Yeni kadrolar oluşturacağız. Liyakati getireceğiz. Cumhurbaşkanı adayı kim diye herkes soruyor.

 

“İNANÇLA YÜRÜYORUZ”

Biz CHP’liyiz. CHP’nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. İstanbul’u alacağım, Ankara’yı alacağım dedi aldı. Yine genel başkanımız Cumhuriyetin 2. yüzyılında yeni bir anayasa yapacağız diyor cumhurbaşkanlığını alacağız diyor. Yeni anayasayı Kılıçdaroğlu’yla yapacağız. Genel başkanımız bize bu inancı aşılamış. Biz bu yolda inanarak yürüyoruz. Bu inançla çalışıyoruz. İktidar olmazsak siyaseti bırakıyorum diyorum bu inançla söylüyorum. Kocaeli’yi de Darıca’yı da Gebze’yi de Çayırova’yı da alacağız o inançla yürüyoruz. Bizler Kuva-i Milliye’nin temsilcileriyiz. Biz bu ülkenin barışı ve kardeşliği için mücadele ediyoruz. Biz ülkede gelir adaletini sağlamak için çalışıyoruz. Biz bu ülkede özgürlük barış ve kardeşlik istiyoruz” dedi.

 

manset-2-280.jpg

 

manset-3-150.jpg

 

manset-4-041.jpg

 

manset-5-012.jpg

 

manset-6-003.jpg

 

manset-7-001.jpg

 

manset-8-001.jpg

 

manset-9.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.