CHP Darıca’da Törk pozitif İlçe Örgütü negatif!

CHP Darıca’da Törk pozitif İlçe Örgütü negatif!

CHP Darıca İlçe’nin eski başkanı ve belediye başkan adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk de Covid pozitif. Törk Ailesi’ne CHP Darıca İlçe hariç neredeyse herkes “geçmiş olsun” diledi

Covid-19 siyaseti de, CHP’yi de kabus gibi sardı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve İl Sekreteri Bülent Sarı, CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Andız, uzun süre entübe kalan CHP Darıca İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, CHP Gebze Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Sibel Dağlı ve eşi, Büyükşehir Ve Derince Belediye Meclis Üyesi Erhan Akpınar… Covid-19 vakalarında gelinen aşamada neredeyse, mikroba yakalanan değil yakalanmayan haber olacak derecede bir yaygınlık söz konusu.

 

tork-ailesi-kovid-pozitif.jpg

Covid-19’a CHP Darıca İlçe eski Başkanı ve Millet İttifakı/CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk de eşi Esra Törk ile birlikte yakalanırken Törk çiftinin durumunun kontrol altında olduğu ve karantina hallerinin evde sürdüğü öğrenildi.

EBRU TAYANÇ DA DİLEDİ:

KAVGA DA BİR YERE KADAR!

Geniş bir kesim tarafından sevilen Yakup Törk’ün Facebook sayfasında döneminde ilçe kadın kolları başkanlığına “seçilmesi” için tüm çabayı gösterdiği ancak belediye başkan adaylığı döneminde Törk’e ve yönetime tepki gösterip istifasını veren Darıca Kadın Kolları eski Başkanı Ebru Tayanç ile birlikte Özge Özkan, Fatih Çelik, Mehmet Şerif Fırat, Muhittin Kahriman, Tunay Münüklü’nün de aralarında bulunduğu çok sayıda partili var.

“GEÇMİŞ OLSUN” LİSTESİNDE

ŞENER ŞEN VAR YAKUP TÖRK YOK

 

Öte yandan CHP Darıca parti tabanından gelen bir şikayeti de dikkate alarak CHP Darıca İlçe Örgütü’nün Facebook sayfasına girdik. İhbar doğru çıktı. Sayfada Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve İl Sekreteri Bülent Sarı, Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İlçe eski başkanlarından Selman Kösali, Adana Milletvekili Orhan Sümer, İstanbul Milletvekil Gürsel Tekin ve Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman hatta sevilen sinema sanatçısı Şener Şen'e dahi Covid vakasından ötürü geçmiş olsun mesajı var. Yakup Törk ve eşi için yok. 

“YAKIŞTIRAMADIK”

Gazetemize ulaşan eski bir ilçe yöneticisi, “Kongre sonrası birlikteliği sağlayamayan mevcut yönetimin Yakup Törk antipatisini anlamak doğal. Parti içi mücadelelerde parti içi rakiplik de elbette olacaktır ancak hiç olmazsa hastalık döneminde olmamalıdır. Yakıştıramadık” dedİ. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.