CHP Darıca’da hedef yeni  seçmen, yeni bina ve eğitim

CHP Darıca’da hedef yeni seçmen, yeni bina ve eğitim

CHP Darıca İlçe Örgütü’nde yönetim ilk defa oy kullanacak 5 bin 14 yeni seçmene odaklandı. Başkan Gökhan Aktaş örgütün kendisine ait yeni yer edinmek için çalışmaların sürdüğünü, sokak öbeğinde atamaların yapıldığı ve eğitim verileceğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü’nde yönetim önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde ilk defa oy kullanacak, Z Kuşağı diye de tanımlanan 5 bin 14 yeni, genç seçmene göz dikti.

chp-darica-5.jpg

İlçe Başkanı Gökhan Aktaş başkanlığında dün akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı öncesi gazetemize değerlendirmede bulunan Başkan Aktaş öncelikli konularının yeni seçmen olduğunu kaydetti.

HEPSİNİ TESPİT ETTİK

 

chp-darica-1.jpg

Aktaş, “Biz yeni seçmenin tamamını internet sistemi üzerinden, adreslerine varana kadar tespit ettik. Bu arkadaşlarımıza nasıl ulaşabiliriz. CHP kadrolarına nasıl katabiliriz, nasıl çalışma programlarız. Çalışmalarımızı o doğrultuda yoğunlaştıracağız” dedi.

KOCAELİ’DE İLK BİZ TAMAMLADIK

CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan yeni örgütlenme modeli sokak öbeği üzerine de 14 mahallenin tamamında atamaların gerçekleştiğini, Kocaeli’de bu çalışmayı ilk başlatıp bitiren CHP İlçe Örgütü olduklarını kaydeden Aktaş çalışmaya dair ayrıca özetle şunları söyledi:

GRUPLAR HALİNDE

“İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörümüz Özgür Çelik, İlçe Eğitim Sekreterimiz Hikmet Koçoğlu, parti eğitmenimiz Dilesen Karataş ve benim de katılacağım eğitim toplantılarında atamasını yaptığımız tüm öbek sorumlularına 50-60’şarlı gruplar halinde eğitim vereceğiz. Bu toplantılarda çalışmanın amacının ne olduğu, niçin ilgili arkadaşların atandığı kendilerine anlatılacak.

YENİ ÜYE EDİNİP OY

ORANINI YÜKSELTECEĞİZ

503 öbeğimiz ve her 250-300 kişinin olduğu bölgeye bir öbek sorumlusu atadık. Öbek sorumluları da sorumlu olduğu bölgede herkesle ilişki kuracak, örnek partili olacak, insanlara iyilik yapmak, yardım etmek amaçlı çalışmalar yürütecek. Bu şekilde gerek üye sayımızı arttırmayı, gerekse genel ve yerel seçimlerde de partimizi Darıca’da iktidar partisi yapmayı hedefliyoruz.”

KENDİMİZE AİT YER EDİNECEĞİZ

CHP’nin ilimizdeki 12 ilçeden 9’unda ilçe örgütlerindeki yerinde mal sahibi olduğunu; Darıca ile birlikte Çayırova ve Dilovası İlçe Örgütleri’nin kiracılığının sürdüğünü kaydeden Aktaş, “Darıca’da da kendimize ait yer edinilmesi için genel merkez desteğiyle de çalışma yürüyoruz. Mahalle temsilciliği olarak kullandığımız partimize ait yeri satarak veya trampa ile yer edinme hedefimiz, amacımız var” dedi. Aktaş kiracı olarak bulundukları yeri edinmenin ise ederinden ötürü zayıf ihtimal olduğunu kaydetti.

8 MART VE 18 MART PROGRAMLARI

CHP Darıca İlçe Örgütü’nde yönetimin diğer gündem maddeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü etkinlikleri, davetli oldukları rehabilitasyon merkezi açılışına katılım, internet üzerinden yapılacak üyeliklerde üyeliği pratikleştiren panel kullanımı ve mahalle temsilciliklerinde yeni atamalar oluşturdu.

ÖZCAN VE SALTAŞ DA KATILDI

Toplantıya ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa katılırken toplantı öncesi

chp-darica-3-001.jpg

Darıca Belediye Meclisi’nde CHP Grubu Sözcüsü ve aynı zamanda KBB Meclis Üyesi Selim Özcan ve

chp-darica-6.jpg

meclis üyesi Tuncer Saltaş ile gündeme dair değerlendirmede bulunuldu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.