CHP Darıca Siirtlilere konuk oldu

CHP Darıca Siirtlilere konuk oldu

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri Darıca Siirtliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ilçe yöneticileri ve CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte önceki gün Darıca Siirtliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Darıca Siirtliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Paşa Kaya, “Derneğimizi ziyaret eden CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yöneticilerine ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Bu tür ziyaretlerin olması hem bizleri hem de dernek üyelerimizi mutlu ediyor” dedi.

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Ziyaretten dolayı Darıca Siirtliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Paşa Kaya nezdinde tüm dernek üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “CHP Darıca İlçe Başkanlığı olarak kademeli normalleşmeyle birlikte uzun zamandır yapmak istediğimiz yöre derneklerine ziyaretlerimize başladık. Bu ziyaretlerimiz ilerleyen günlerde de devam edecektir. Darıca’nın daha güzel ve yaşanabilir olması için gerek belediye meclisinde gerekse kamuoyunda üzerimize düşen ne varsa onu yerine getirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber: Hanifi SURUN

 

chp-darica-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.