CHP Darıca dört mahalleye çıkarma yaptı

CHP Darıca dört mahalleye çıkarma yaptı

  CHP Darıca ilçe yönetimi Osmangazi Mahallesi’ndeki seçim bürosunda Emek, Bayramoğlu, Pirireis ve Osmangazi mahallerinin üyeleriyle seçim stratejileri...

 

 

CHP Darıca ilçe yönetimi Osmangazi Mahallesi’ndeki seçim bürosunda Emek, Bayramoğlu, Pirireis ve Osmangazi mahallerinin üyeleriyle seçim stratejileri adı altında toplandı. CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ilçe yönetiminin tam kadroyla katılım sağladı.

GÜÇ VE DESTEK VERİN 

CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösalı toplantıda yaptığı konuşmada, CHP Darıca’nın bir bütün olduğunu belirterek, “Bu bütünlük gençlik, kadın, üyeler, delegelerdir. Bilindiği gibi 30 Mart 2014 yerel seçimler yapılacaktır CHP Darıca olarak biz seçimlere sandık görevlileri, mahalle sorumluları ve okul sorumlularıyla örgütümüzle hazırız. CHP Darıca olarak belediye başkan adayımızı en geç ekim ayında ön seçim, teamül ve kamuoyu yoklamalarıyla belirleyeceğiz, önceki seçimlerde yapılan hatalara düşmemek adına daha sağlam ve akıllı davranacağız. Partili olarak sizlerinde bu sürece katkı sunmanız ve oy vermekten öteye parti ve görev bilinciyle yaptığımız çalışmalara güç ve destek vermeniz gerekiyor” dedi. 

MUTLAKA KAZANACAĞIZ

Her üye üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmesi gerektiğini açıklayan Kösali, “CHP’ye yakışacak şekilde yerine getirilmelidir. CHP Darıca 2014 yerel seçimlerine daha donanımlı daha birikimli ve bilimsel yöntemlerle girecektir ve sizin çabalarınızla sosyal demokrat belediyecilik yeniden Darıca da halka hizmet edecektir. Adaylar belirlenirken toplumun her kesiminin temsil edilmesine önem verilecektir ve Darıca da iktidarı alabilecek bir kadroyla halkın karşısına çıkacaklarını belirtti ve CHP Darıca olarak her vatandaşımıza kapımız açıktır. Buradan kapımızın herkese açık olduğunu sosyal demokratlara sol partilere ve ayrıca antikapitalist Müslümanlara kapımızın açık olduğunu AKP’den kurtulmak isteyen her kesim ile dayanışma içerisinde oluruz. Son olarak dost düşman iyi bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazanacağız mutlaka kazanacağız” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.