CHP Darıca, Diyarbakırlılara konuk oldu

CHP Darıca, Diyarbakırlılara konuk oldu

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi Meclis ÜyeleriGebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yöneticileri ve CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte önceki akşam Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak, dernek yöneticileri ile dernek üyeleri hazır bulundu. Ziyarette ilk olarak Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak bir konuşma yaparak, “CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyelerinin derneğimizi ziyaret etmesi bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek başkanı İlhami Sarıtoprak’ın konuşmasının ardından konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Bizleri bu akşam misafir eden başta Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak başta olmak üzere tüm Diyarbakırlılara teşekkür ediyorum. CHP Darıca ilçe örgütü olarak kontrollü normalleşme sürecine girdikten sonra dernek ziyaretlerine başladık. Geçtiğimiz hafta Sinoplular Derneği’ni ziyaret ettik. Bu hafta da Diyarbakırlılar Derneği’ni ziyaret ediyoruz. CHP Darıca ilçe örgütü olarak hem ilçe yönetimimiz hem de meclis üyelerimiz ile birlikte Darıca’nın daha güzel ve daha yaşanılabilir bir ilçe olması adına elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz.

 

“YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Meclis üyelerimizle birlikte uyumlu bir şekilde Darıca Belediyesi’nin bir kuruşunun bile boşa harcanmaması noktasında bizlere vermiş olduğunuz muhalefet görevimizi sonuna kadar yerine getirmeye çalışıyoruz. Ancak sizlerin de bildiği gibi CHP meclis grubu olarak mecliste Darıca’nın ve Darıcalıların menfaati için vermiş olduğumuz her önerge veya teklif ne yazık ki kabul edilmiyor. Örneğin pandemi döneminde dükkânını kapatan esnaflara Darıca Belediyesi tarafından en azından geçimlerini sürdürmeleri için nakdi yardım yapılmasını teklif ettik. Ancak Ak Parti meclis üyelerinin oyları ile bu önerimiz kabul edilmedi. Bu ve buna benzer birçok Darıca’nın ve Darıcalıların menfaatine olacak olan öneri veya tekliflerimiz ne yazık ki kabul edilmiyor” dedi.

 

SORULARI CEVAPLADI

CHP’li Gökhan Aktaş’ın ardından CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve grup sözcüsü Özkan Sarıtoprak da kısa bir konuşma yaparak Darıca’daki sorunların çözülmesi noktasında ellerinde gelen tüm gayret ve çabayla çalıştıklarını ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri kendilerine sorulan soruları cevapladı. Ziyaretin sonunda ise CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak’a kendilerini ağırladıkları için bir hediye takdim etti. Ziyaret toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber: Hanifi SURUN

 

manset-2-007.jpg

 

manset-3-003.jpg

 

manset-4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.