CHP Çiftçi’ye yüklendi

CHP Çiftçi’ye yüklendi

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 19 Mayıs Törenine katılmayan ve Çayırova'yı bayraklarla süslemeyen Belediye Başkanı Çiftçi'ye ağır şekilde yüklendi.

İşte Soyluçiçek'in o açıklaması:

Ulusal egemenliğimiz ve Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

BAYRAK DAHİ ASMAYA TENEZZÜL ETMEDİ

Gelin görün ki Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi Saygı niteliğinde bile olsa sabah törene katılma gereği duymamış hatta milli bayramlara karşı bir garezi mi vardır bilinmez milli bayramlarda ulusumuzun birliğe beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde bayrak dahi asmaya tenezzül etmemiştir.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dahil 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramımızda Çayırova Belediyesi bir bayraklama çalışması yapmamıştır.

Şimdi Sayın Bünyamin Çiftçiye Halkımızın talepleri doğrultusunda soruyoruz.

Milli Bayramlara neden katılmıyor ve gereken önemi vermiyorsunuz  ?

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA SAYGI BU KADAR ZOR MU?

Tarihi dönüm noktalarından olan böylesine özel bir günde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak ve çelenk koyup Atatürk ve silah arkadaşlarına şehitlerimize ve gazilerimize saygı göstermek bu kadar zor olmamalıdır.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında aynı hataları  yapılmamasını temenni eder bu günlerin önemini ve sadece tatil günü olmadığınıda kendisine hatırlatırım.

Milli Bayramlar Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak için kabul edilmiştir. Millî Mücadele döneminin zorluklarını yaşamamış, Cumhuriyet’in kazandırdıkları bu özel günlerin değerini zaman zaman unutturulmaktadır.

Oysa bu günlere hak ettikleri değeri yüce ve aziz milletimiz hem bugün hemde yarın unutmayacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.