CHP Çayırova’dan siyah çelenkli protesto

CHP Çayırova’dan siyah çelenkli protesto

CHP Çayırova İlçe Örgütü Yavuz Bahadıroğlu’nun kitap fuarına gelmemesi için önce Başkan Çiftçi’yi ziyaret etti. Çiftçi ısrarını sürdürünce fuar önüne siyah çelenk bıraktı.

Dünden itibaren başlayan Çayırova Belediyesi Kitap Fuarı’na Yavuz Bahadıroğlu’nun gelmesinin önüne geçmeye çalışan CHP Çayırova İlçe Örgütü önce Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti. Sonuç alınamayınca ise dün akşam saatlerinde fuarın gerçekleşeceği alana siyah çelenk bıraktı. 

DERVİŞ’İN FİKRİ NEYSE…

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Halis Koç, Muharrem Gökçe ve Yılmaz Bilmez ile Gençlik Kolları Başkanı Burak İnal gün içinde Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye konuk oldu. Halis Koç ziyarete ilişkin olarak, “Dervişin fikri neyse zikri de odur” başlığıyla yaptığı açıklamada, “Yazar müsveddesi Yavuz Bahadıroğlu'nun; Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarına gelmemesi için son uyarımızı bugün saat 17.45’ de ev sahibi Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye makamında yaptık. Ancak Derviş'in fikri ne ise zikride odur. Sayın başkan, ‘Atatürk'e hakaretten caza almadığı için gelmesi yasaldır’ diyor. Çayırova halkının neden istemediğini henüz anlayamamış. Ceza almadığı için milli değerlerimize, ülkenin kurtarıcısı Atatürk'e hakaret eden, aşağılayan bir yazar müsveddesinin Kitap fuarına konuşmacı olarak katılmasını doğal karşılamıştır..
Bizler CHP ailesi olarak her türlü tepkimizi fuar süresince yapacağız. Kamuoyunun bilgisine” diye duyurdu.

SİYAH ÇELENK

Öte yandan CHP Çayırova İlçe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri ve üyelerden oluşan geniş bir heyet önceki gün akşam saatlerinde de kitap fuarının gerçekleşeceği alanda siyah çelenk bırakarak Bahadıroğlu’nun kitap fuarına gelişini protesto etti. CHP’liler Bahadıroğlu’nun ilçeye gelişinin iptaline kadar protestolarını sürdüreceklerini kaydetti.

08 EKİM’E ALINDI

Çayırova Belediyesi’nin kitap fuarında ise Yavuz Bahadıroğlu’nun fuar programı ileri bir tarihe alındı. Bahadıroğlu fuara bugün katılacaktı ama programı 08 Ekim Salı günü saat 11.00’e ötelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.