CHP Çayırova’da Gökbulak ve Doğan Yuvaya Döndü

CHP Çayırova’da Gökbulak ve Doğan Yuvaya Döndü

2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı’nın sağlanmadığı Çayırova’da İYİ Parti ile birlikte hareket eden CHP’li eski başkanlar Oruç Gökbulak ve Necdet Doğan yine üye oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nde yuvaya dönüş…

 

BELEDİYE MECLİSİNE ADAY OLMUŞLARDI

 

donus-4.jpg

29 Mart 2019’daki yerel seçimlerinde Millet İttifakı’nın sağlanmadığı Kocaeli ilçelerinden Çayırova’da beldelik ve ilçelik dönemi eski başkanlarından

donus-1.jpg

Oruç Gökbulak ve Necdet Doğan; İYİ Parti ile birlikte hareket etmiş, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak’ın listesinden Çayırova Belediye Meclisi’ne aday olmuşlardı.

DİSİPLİNE SEVK DE OLDU…

 

donus-2.jpg

Dönemin Selahattin Kaya/Çetin Hartamacı başkanlıklarındaki CHP Çayırova İlçe Örgütü yönetimi ile hayli ters düşen ekip içinde dönemin belediye başkan aday adaylarından Emine Özcan da yer almış, o süreçte Emine Özcan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda CHP’li İYİ Parti adalı İlhami Bayrak ile birlikte hareket etmişti. Yine o süreçte CHP’den istifa etmeden İYİ Parti adayı ile hareket eden ve disiplin kuruluna sevk edilen CHP’lilerin üyeliklerinin ise düşürülmediği öğrenildi.

Oruç Gökbulak ve Necdet Doğan’ın da aralarında bulunduğu, yuvaya dönüş yapan CHP’lilerin üyelik rozetleri CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek tarafından takıldı.

 

POZİTİF NEGATİF TEPKİLER

 

donus-3.jpg

Öte yandan yuvaya dönüş, parti tabanında da pozitif/negatif tepkileri beraberinde getirdi. Cihan Soyluçiçek’in Facebook sayfasındaki paylaşımı sonrası yorumlarda 29 Nisan tarih, 08.00 verileri itibariyle;

Çayırova Kadın Kolları eski Başkanı Suna Çınar ile birlikte Haydar Seçkin ve Gülşen Mutlu Demir pozitif; Aydın Bilgin, Muzaffer Bulut ve Yasin Koyun negatif tepki gösterdi.

Haydar Seçkin’in pozitif tepkisi Sibel Seçkin;

Aydın Bilgin ile Muzaffer Bulut’un negatif tepkileri Yasin Koyun, Muzaffer Bulut ve Kadir Altuntaş tarafından beğenildi.

73 BEĞENİ

Öte yandan yine aynı gün ve saat itibariyle çoğunluğu CHP’lilerden olmak üzere 73 beğeni geldi. Beğeni emojisi tıklayanlar arasında CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ve Darıca Belediye Meclisi adaylarından Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, CHP Çayırova Kadın Kolları eski Başkanı Türkan Kılıç, Gebze Belediye Meclisi eski Üyesi Adnan Şamdan, Gebze Kadın Kolları yönetiminden Sibel Dağlı da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.