CHP Çayırova’da Gençlik Danışma Kurulu toplandı

CHP Çayırova’da Gençlik Danışma Kurulu toplandı

 CHP Çayırova ilçe örgütü partinin önde gelenleriyle yapılan ilçe danışma kurulunun ardından önceki gün de partinin ilçe gençlik kolları ve...

 

CHP Çayırova ilçe örgütü partinin önde gelenleriyle yapılan ilçe danışma kurulunun ardından önceki gün de partinin ilçe gençlik kolları ve üyeleriyle İlçe Gençlik Kurulu Danışma toplantısı yapıldı. İlçe konferans salonunda İlçe Başkanı Rasim Meriç ve gençlik Kolları başkanı ve yöneticileriyle birlikte gençlerle ile CHP Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Timur Koç katıldı.

 

Toplantının ilk konuşmasını yapan İlçe Başkanı Rasim Meriç, çok gençte Şekerpınar belde ve yine çok genç yaşta ilçe başkanı olmuş biri olarak, partisinin gençlere verdiği önemi anlattı. Meriç, seçimlerde gençleri başarının lokomotifi olarak gördüklerini söyledi. CHP adayı Timur Koç ise,  29 yaşında ülkemizin en genç belediye başkanı seçildiğini, gençlik çalışmalarının önemini çok iyi bildiğini, 30 Mart’ta özellikle gençler ve kadınlar sayesinde iktidar olacaklarına inandığını ifade ederek, “Elbette iktidar olmak için önümüze hedef koymak yetmez. İktidar olmak oy almak demektir. Halkın oylarını nasıl alacağız? Hangi çalışmaları yürüteceğiz,  bize oy vermeyenleri nasıl ikna edeceğiz? Halka neyi anlatacağız? Hangi projeleri sunacağız? İşte bunların cevabını almak için bu toplantıyı yaptık. Şimdi herkesten bu sorunların karşılığını istiyorum” diye konuştu. Tek tek söz alan gençler, CHP’nin Çayırova’da iktidar olacağına inandıklarını ancak bunun doğru ve etkili çalışma yöntemleriyle mümkün olacağını ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.