CHP Çayırova’da delege seçimleri başlıyor

CHP Çayırova’da delege seçimleri başlıyor

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde delege seçimleri 10 ve 17 Kasım günlerinde gerçekleşecek. Çoğunluk sağlanamayan mahallelerde 24 Kasım’da çoğunluk aranmaksızın tekrarlanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongreleri doğru delege takvimi işlemeye başladı. Bugüne kadar Cihan Soyluçiçek ve Erdem Sünbül’ün adaylık açıklaması yaptığı CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’nın da yeniden aday olmasına yüksek olasılık veriliyor. CHP Çayırova İlçe’de mahallelerde delege seçimlerinin tarihi de belli oldu. 
10 ve 17 KASIM’DA
10 Kasım Pazar günü 12.00 – 15.00 saatleri arasında Cumhuriyet, Atatürk, Emek, Şekerpınar ve Çayırova Mahalleleri’nin delegeleri seçilecek. 17 Kasım Pazar günü yine 12.00 – 15.00 saatleri arasında Yenimahalle, İnönü, Akse ve Özgürlük Mahalleleri’nin delege seçimleri gerçekleşecek. CHP Çayırova İlçe Örgütü’ndeki seçimlerde çoğunluğun sağlanamadığı mahallelerde seçim 24 Kasım Pazar günü, çoğunluk aranmaksızın tekrarlanacak. CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı delege seçimlerine dair yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
HER KESİME AÇIK
“Örgüt yapımıza uygun, partimizin çıtasını daha yukarılara taşıyabilecek bir kadro kurabilmek arzusundayız. Bu hususta üye ve delegeleri ötekileştirmeden bütünleştirerek her kesime açık bir seçim takvimi dilerim.
OBJEKTİF BİR ŞEKİLDE 
Cumhuriyet Halk Partisi; kişiye göre değil ilkelerine göre yönetilmektedir. Bu hususta Çayırova ilçe yerelindeki delege seçimlerinde ilçe başkanı ve yönetim olarak delege listelerine hiçbir kesimden müdahaleye izin verilmeden tamamen objektif bir şekilde mahalle başkanları ve temsilcilerimiz öncülüğüyle mahalle komisyonları oluşturulmuştur. 

Komisyon üyelerimizin değerlendirmesiyle listeler oluşturulup seçim takvimimizi tamamlayacağımızdan hiç şüphe yoktur. Tüm üyelerimiz delege seçimlerinde oylarını kullanmaları için takvim süresi boyunca ilçe binamıza davetlidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.