CHP Çayırova’da Anaç'la kazanır

CHP Çayırova’da Anaç'la kazanır

 CHP Çayırova Eski Adayı Dr. Hamit Tandoğdu, 2014 seçimleri için CHP’nin Çayırova’daki iki aday adayını değerlendirdi: “ İki değerli aday...

 

CHP Çayırova Eski Adayı Dr. Hamit Tandoğdu, 2014 seçimleri için CHP’nin Çayırova’daki iki aday adayını değerlendirdi: “ İki değerli aday adayımız var. Ayrım yapmam. Timur Bey iki dönem çalıştı halk onu biliyor, öbür aday adayımız Dr. Mustafa Anaç’ı da bölge halkımız yaklaşık 15 yıldır tanımaktadır. Kendisi hem hekim camiasında, hem hastaları tarafından hem kamuoyunca çok iyi izlenimler bırakmış bir değerli şahsiyettir. Onun için benim görüşüm odur ki, Dr. Mustafa Anaç Çayırova için yeni bir umut olabilir” dedi.

 Çayırova gibi metropol kente aday bir yerin iktidar partisi AKP için de önemli sayıldığına işaret eden Dr. Tandoğdu:” Çayırova İstanbul’a sınır olduğu için AKP tarafından da çok önemsenen bir yer ve burasını asla kaybetmek istemez. AKP’ye tek alternatif ise partimiz CHP’dir. Çayırova’yı iki dönem CHP kadroları yönetti. Demek ki halkımızın partimize teveccühü var.  Ancak partimiz son süreçte kendi içinde olması gereken bu birlikteliği ne yazık ki sağlayamamaktadır. Bunun artık aşılması lazım” dedi.

ANAÇ, ÇAYIROVA İÇİN BİR UMUT OLABİLİR

 

Dolayısıyla, gördüğüm kadarıyla Dr. Mustafa Anaç, hem halk tarafından sevilen, hem de her partinin arayıp da istediği bir aday profili çizmektedir. Onun için Dr. Mustafa Anaç Çayırova için bir umut olabilir. Bize düşen de partimizdeki bu birlikteliği parçalamadan birleştirmektir. Üyelerimizin 27 Ekim’deki iradesi sonucu hangi arkadaşımız aday olursa olsun, bu süreçte başarı ile birlikte koşmamız ve çalışmamız lazım” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.