CHP Çayırova İcra’da  Üç iş insanı bir yönetici

CHP Çayırova İcra’da Üç iş insanı bir yönetici

CHP Çayırova’da iş insanı Binali Eniş başkanlığındaki yönetim kendi arasında görev dağılımı yaptı. İcrada biri kadın üç iş insanı ile bir kadın yönetici yer aldı

Cumhuriyet Hal Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nde iş insanı, Makine Mühendisi Binali Eniş başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısında kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Eniş icra kurulunda biri kadın üç iş insanı ile bir kadın yöneticiye yer verdi. Kendisi de bir iş insanı olan Eniş, icrada tercihini de o yönde kullandı.

EROĞLU, İKİNCİ ADAM!

CHP’de “ikinci adam” mevkii olarak tanımlanan ilçe sekreterliğini Çayırova, Özgürlük Mahallesi’ndeki Eroğlu Seramik’in sahibi Sinan Eroğlu üstlendi.

Örgütün mali yapısını disipline edecek olan isim ise Gebze’nin Balçık Mahallesi’ndeki Nova Prejabrik’in Yönetim Kurulu Başkanı Okay Ağyol. Genç iş insanı aynı zamanda kısa adı KAISİAD olan, Şamil Yalçın başkanlığındaki Kars Ardahan Iğdır Sanayi ve İş Adamları Derneği’nde yönetim kurulu üyesi. Ağyol, ilçe saymanı olarak görev yapacak.

Bilişim sorumluluğunu genç hukukçulardan Avukat Selen Su Elidar üstlendi. Elidar mesleğini kendisine ait hukuk bürosunda sürdürüyor.

Eğitim sekreterliğinde ise Cihan Soyluçiçek başkanlığındaki bir önceki dönemde icra kurulunda aynı görevle yer alan Pınar Tayboğa Uysal var. Tecrübeli yönetici bu dönemde eğitim sekreterliğini üstlendi. Uysal özel sektörde üretim departmanında yönetici olarak görev yapıyor. Görevlerinden biri de fason üretim yaptırılan işleri üretim yerinde denetlemek.

12 BAŞKAN YARDIMCISI

Yönetimde diğer 12 ismin tamamı kendi alanlarında, İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.  

 

 

 

 

Erdoğan Demircan (Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Elif Sınırtaş (Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Orhan Bilmez (Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Ünsal Garip (Esnaf Odalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Hasan Erdem Kaya (STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Osman Türk (Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Aziz Kılınç (Basın, Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Fatma Ağaç (Sağlık ve Çevreden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Bektaş Uçan (İşveren ve İşçi İstihdamından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Zafer Uyanık (Gençlikten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Nasim Eren (Komisyonlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

Özlem Çelebi Tarhan (Tanıtım ve Propagandadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı)

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Ulaş Kartal, Nihal Sema Ağyar, Güldane Erdem, Fuat Akdeniz, Hasan Çolak, Rahime Bilgin, Metin Turan, Murat Daşdan, Nadire Doğan, Nazlı Özdemir, Sinan Tohumcu, Musa Yıldızbaş, Alican Akın, İmam Koç, Nafiye Aydemir, Levent Yılmaz.

 

chp-cayirova-yonetim.jpgSEKRETER SOLUNDA, SAYMAN SAĞINDA: CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde yeni dönemin yönetimi ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Binali Eniş sol yanına İlçe Sekreteri Sinan Eroğlu, sağ yanına İlçe Saymanı Okay Ağyol’u aldı. Bilişim sorumluluğunu Avukat Selin Su Elidar (soldan üçüncü) Eğitim sekreterliğini Pınar Tayboğa Uysal (sağ baştaki) üstlendi.

 

Komisyonlar kuracak

işe üyemizi de katacağız

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ilk yönetim kurulu toplantısının ardından basına yaptığı yazılı açıklamada kuracakları komisyonlar marifetiyle parti çalışmalarına gerek parti üyelerini, gerekse üye olmayan CHP seçmeni yurttaşları katmayı hedeflediklerini söyledi. Eniş açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

HERKESİ YETKİN OLDUĞU ALANDA

“Yönetimimizin ilk toplantısında yol arkadaşlarımızın hangi görevleri üstleneceğini kararlaştırdık. Görevlendirme her bir yöneticimizin yetkin ve istekli olduğu alanlar göz önüne alınarak yapılmış ve her bir yöneticimizin hangi görevi üstleneceğine dair karara oybirliğiyle varılmıştır.

ÇALIŞMALARI TABANA

YAYMAK AMACINDAYIZ

Her birini asil yönetici olarak gördüğümüz yönetim kurulumuzun yedek üyeleri başta olmak üzere tüm üyelerimizin içinde aktif olarak yer alacağı komisyonlar ile çalışmalarımızı tüm parti tabanımıza yaymak amacındayız. Bu amaç doğrultusunda kurmayı tasarladığımız komisyonlarımıza dair duyuruyu ve komisyonlarda çalışma davetini hem üyelerimize; hem de üyemiz olmayan CHP seçmenleri şahsında halkımıza yönelik olarak yapacağız.

ÇAYIROVALILAR’A HAYIRLI OLSUN

Bu vesileyle tüm ilçe örgütümüzü ve ana muhalefet partisi olarak her koşulda, çağırdıklarında, sorunlarında, hüzünlerinde ve mutluluklarında yanlarında olmaya çalışacağımız tüm Çayırovalılar’ı sevgi ve muhabbetle selamlar, Görev dağılımı ile birlikte ayakları yere daha da sağlam basan ilçe yönetimimizin Çayırova ve tüm Çayırovalılar’a hayırlı olmasını dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.