‘CHP büyük bir çınardır’

‘CHP büyük bir çınardır’

 CHP Gebze İlçe Örgütü, partinin kuruluşunun 90. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk...

 

CHP Gebze İlçe Örgütü, partinin kuruluşunun 90. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk bıraktı. İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP’nin 90 yıllık bir çınar olduğunu belirterek, “Herkesi bu çınarın altında birlikte olmaya davet ediyoruz” dedi. 

PARTİLİLER KATILDI

Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma törenine CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, Gebze Belediyesi Eski Başkanları Sedat Tüze, Mehmet Emin Akın, CHP Gebze Meclis Üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile partililer ve CHP Gebze Belediyesi Başkan aday adayları Yüksel Genç ve Nilgün Aydın katıldı. Çelenk sunumunun ardında saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar bir konuşma yaptı. 

90 YILLIK BİR ÇINAR 

CHP’nin 90 yıllık bir çınar olduğunu ifade eden Tatar, “Bu çınarın filizlerin her geçen gün büyümektedir. Filizlenerek büyüyen bu çınar ülkeyi yönetmeye doğru gidiyor. Tüm partililer olarak bizler bu çınarın birer üyesiyiz.  Hepimiz 90 yıldır Türkiye’de ayakta duran CHP’li olmaktan gururlu ve onurluyuz. Bugün olduğu gibi daha çok uzun yıllarda bu gurur içinde kuruluşumuzu kutlamaya devam edeceğiz” dedi. Çelenk töreninin ardından ilçe örgütünde 9 Eylül ile ilgili olarak ADD Darıca Şube Başkanı Ünal Karahasan ve Gebze Belediyesi Eski Başkanı Sedat Tüze’nin gerçekleştirdiği bir söyleşi oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.