CHP Bayramoğlu’nda “incik boncuk” ve sanat da üretecek

CHP Bayramoğlu’nda “incik boncuk” ve sanat da üretecek

CHP Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalleleri Örgütü yeri törenle açıldı. Mahalle örgütünde “incik boncuk” üretimi başladı. Yönetime giren Tiyatrocu Suzan Aksoy ile sanatsal üretim de zorlanacak

kizlar-005.jpg

 

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada bir kısım partili tarafından, “CHP Darıca’da mahalle yönetimleri kapatıldı” iddialarına Gökhan Aktaş başkanlığındaki ilçe yönetimi, “Kapatma değil. Yer yenileme” diye önce teoride, ardından gövde gösterisiyle pratikte yanıt verdi. Bu dönem Hülya Aşçıoğlu başkanlığında yeniden yapılandırılan CHP Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Örgütü; Bayramoğlu Mahallesi Ada içinde, Kiraz Sokak No: 4/1 adresindeki yeni yerinde törenle açıldı.     

TARHAN VE YILDIZLI DA KATILDI

Açılış törenine CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ve Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve Darıca Kadın Kolları Başkanı Başkanı Hilmiye Selçuk, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa; aralarında Selim Özcan, Özkan Sarıtoprak ve Erol Ada’nın da bulunduğu belediye meclis üyeleri, gerek il gerekse ilçe örgütünden her kademeden partili yönetici ve üyeler katıldı.

TİYATROCU SUZAN AKSOY BAŞKAN YARDIMCISI

suzan-aksoy.jpg

Mahalle örgütünde Hülya Aşçıoğlu başkanlığındaki yönetimin en renkli yüzü Kadıköy’den Bayramoğlu’na göç eden tiyatro sanatçısı Suzan Aksoy oldu. Bir dönem İşçi Partisi Kadıköy İlçe Örgütü’nde de siyaset yapan ve Genel seçimler sürecinde istifasını veren Aksoy sorumuz üzerine gerek partili gerek partisiz yurttaşlarla tiyatro, sanatsal üretim çabası içinde olduğunu söyledi.

OĞUL KAPADAN SAYMANLIĞI ÜSTLENDİ

Filiz Öztanlılar’ın sekreterliği üstlendiği mahalle örgütünün saymanı ise Göksel Kapadan. Genç siyasetçi bir dönem ÖDP Gebze İlçe Örgütü’nde de siyaset yapan ancak bir süre sonra yeniden CHP’ye dönen emekli öğretmen Durmuş Kapadan’ın oğlu.

Mahalle örgütünde eğitim sorumluluğu Saadet Şahinalp, bilişim sorumluluğunu Ayşegül Bilir üstlendi.

HALKLA İLİŞKİLERDE DE SANATÇI VAR

Halkla ilişkilerde ise yine bir sanatçı var. Emekli bankacı Deniz Dasil, Bayramoğlu Ada içinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu’nda korist olarak aktif sanat yapıyor.

İbrahim Öksüz esnaf sorumluluğunu üstlenirken Leyla Yılmaz, sosyal etkinlikleri koordine edecek.

YILDIZLI’YA EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

geziyor.jpg

Öte yandan CHP Darıca’da partili kadınların üretim şevki, sürüyor. Oya Akdeniz’in kadın kolları başkanlığı döneminde Emek Mahalle Örgütü içindeki geri dönüşüm atölyesinde ürettiklerini Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sergilemişlerdi. Üretimi, açılış öncesi de sürdüren CHP’li kadınlar, kurdele kesimi sonrası mekanı gezen CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’yı çok mutlu etti.

GENELDE YERELDE CHP İKTİDARI DİLEDİ

kesti.jpg

Öte yandan açılış sonrası 43’ncü yaşı kutlanan ve hediyeler verilen Yıldızlı daha da keyiflendi. Doğum günü pastasını keserken heyecandan mum söndürmeyi unutunca CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu devreye girdi. Yıldızlı mumları, genelde ve yerelde CHP iktidarı dileğiyle üfledi.

GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN VATANSEVERİ OLDUM

Törende açılış konuşması mahalle başkanı Hülya Aşçıoğlu yaptı. Aşçıoğlu özetle şunları kaydetti: “Ben her zaman bir CHP sempazitanı ve gönüllü çalışanı, vatansever biri oldum. Referandum ve delege seçimlerinden beri de partim için daha profesyonel düzeydeki çalışmalarda bulundum. Bunun en güzel örneklerinden biri de geçen sene yaptığımız, Emek Mahallesi temsilciliğindeki Geri Dönüşüm Atölyesi olmuştur.

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN

Bayramoğlu Mahalle Başkanı olmam için teklif gelince seve seve kabul ettim ve hem Bayramoğlu, hem de Piri Reis Mahalle Temsilciliklerini birleştirerek, temsilciliğimizi aynı zamanda kadınlarımızın birçok farklı alanda çalışmalarını yapabilecekleri bir atölye haline getirip, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman mahallemizin yanında olan, farklı projelerle bütün temsilciliklerimize örnek teşkil edecek bir örgüt yapısı oluşturmayı amaçladık.

EN GÜZEL VE SAĞLIKLI OLUŞUM

 

Bu yapı ile, temsilciliğimizde spordan kültüre, eğitimden el sanatlarına geri dönüşüm atölyesi gibi bir çok farklı proje ile temsilciliklerimizi çalışan, üreten; bizleri sorunlarımız ve mutluluklarımızla bir araya getiren teşkilatlanmanın mahalle bazındaki örgüt yapısını oluşturmanın en güzel ve sağlıklı oluşumunu yapılandırmak hedefimizdir.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.