‘CHP Alevileri arka bahçesi olarak kullandı’

‘CHP Alevileri arka bahçesi olarak kullandı’

AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, CHP’nin yıllarca Alevileri arka bahçesi olarak kullandığını ancak hakları vermediğini belirterek, “CHP...

AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, CHP’nin yıllarca Alevileri arka bahçesi olarak kullandığını ancak hakları vermediğini belirterek, “CHP yıllarca Alevileri arka bahçeleri olarak kullanıp oylarını alıp hiçbir haklarını onlara vermedi” şeklinde konuştu.

ÜNİTER YAPI DEĞİŞMEZ

Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesi ilçe teşkilatında basın mensuplarının yanıtlayan AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, ülke ve bölge gündemiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Çözüm sürecinin istenildiği gibi devam ettiğini ifade eden Kaflı, “Çözüm sürecinden sonra ülkenin üniter yapısıyla ilgili olarak bir değişim olmaz. Vatandaşın çözüm sürecine olan desteği her geçen gün artıyor. Başlatılan çözüm süreci sadece Kürtlerin haklarını ile ilgili değil. Alevilerin, romanların ve dini inançları farklı olup haksızlığa uğrayan herkesin mağduriyetini giderecektir” dedi.

20 AĞUSTOS’TA BELLİ OLACAK

Yerel seçimlerle ilgili olarak AKP Genel Merkezi’nde 19-20 Ağustos’ta yapılacak olan il başkanları toplantısından sonra sürecin nasıl işleyeceğinin belli olacağını açıklayan Kaflı, “Genel başkanımız seçim takvimini kamuoyuna açıklayacaktır. Seçimlerle ilgili olarak genel merkezimizin anketler yaptırdığını biliyoruz. Ancak bazı gazetelerde yazılan çizilen yazılar doğru değildir. Çünkü anketlerin sonuçları kamuoyu ile paylaşılmamıştır. Seçimlere yakın bir süre kala bu tür anketler daha yapılacaktır” diye belirtti. 

BU TÜR MEYDANLAR OLMALIDIR

Gebze’ye yapılan Kent Meydanı ile ilgili olarak Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik’in rant sağlanmak için yapıldığı iddialarıyla ilgili olarak ise Kaflı, “Bu görüş Nurettin Beyin kendi görüşüdür. Ancak eskiden o parkın işletmesini kim yapıyordu? Gebzelilerin daha rahat edebilmesi için bu tür meydanlar olmalıdır. Gebze’nin gelişmesi anlamında yapılan hizmetleri görmek gerekir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.