CHP 6 Aralık’ta açıklayacak

CHP 6 Aralık’ta açıklayacak

CHP Parti Meclisi tarafından onaylanan Derince, Dilovası, Karamürsel, Darıca ve Gölcük İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklamıştı. PM, 6 Aralık’taki toplantıda öteki ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayacak.

CHP Parti Meclisi’ne önerilen Sertif Gökçe(Derince), Yakup Törk (Darıca), Ahmet Çalık (Karamürsel), Kemal Memiş (Dilovası) ve İsmet İşeri (Gölcük) Belediye Başkan adayı olarak onaylanmıştı.  Parti içindeki gelişmeler sonrası Belediye Başkan adaylarını ön seçim ile belirlemekten vazgeçen CHP Genel Merkezi, adayların eğilim yoklaması ve mülakat ile belirlenmesi kararını almıştı. Kocaeli’de  açıklanan 5 ilçe adayı dışında kalan 6 ilçede birden fazla aday adayı çıktığı için geçtiğimiz hafta genel başkan yardımcısı Onursal Adıgüzel gözetiminde mülakat yapıldı.

GEBZE’DE DE ATAMA OLACAK

CHP Parti Meclisi’nin, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen mülakatta öne çıkan aday isimleri 6 Aralık’ta yapılacak toplantıda onaylaması bekleniyor. PM; Büyükşehir adayı ile birlikte İzmit, Gebze, Kandıra, Kartepe, Çayırova ve Körfez ilçe belediye başkan adayları onaylaması bekleniyor. CHP İl Örgütü, aday adayı çıkmayan Başiskele ilçe belediye başkan adaylığı için ise önümüzdeki süreçte atama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.