CHP, 1 Ocak’ta sahaya iniyor

CHP, 1 Ocak’ta sahaya iniyor

  CHP Gebze ilçe örgütü, önceki akşam gerçekleştirdiği Danışma Kurulu toplantısında önümüzdeki yerel seçimler için yapılacak çalışmaları...

 

 

CHP Gebze ilçe örgütü, önceki akşam gerçekleştirdiği Danışma Kurulu toplantısında önümüzdeki yerel seçimler için yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze belediye başkan adayı Yakup Yılmaz, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticilerinden Hikmet Koçoğlu, ilçe yöneticisi Sinem Demirel, Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, il genel ve belediye meclis üyeleri ve Danışma Kurulu üyeleri katıldı.

 

CHP Gebze ilçe Başkanı Sedat Tatar, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için 1 Ocak tarihinde seçim çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, “30 Mart’ta CHP bayrağını belediyeye dikeceğiz. Örgütümüze ve halkımıza güveniyoruz” diye konuştu. Son günlerdeki rüşvet ve yolsuzluk operasyonu hakkında da değerlendirmede bulunan Tatar, “Yaşananlar halkın gözü önünde. Her hukuksuzluk bizi üzer. İnşallah hukuk gereğini yapacaktır. Ancak biz iktidarın durumuna göre değil kendi hedeflerimize göre çalışmalarımızı yapacağız” şeklinde konuştu. CHP Gebze belediye başkan adayı Yakup Yılmaz da, “İktidara doğru yürümüyoruz, koşuyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. 30 Mart’ta kazanan biz olacağız. Halkımız ve örgütümüz bize inanıyor ve güveniyor, biz de onların bu güvenlerini boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu. Daha sonra ise basına kapalı bölümde, Danışma kurulu üyeleri yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar hakkında toplantı yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.