Çevre hiçbir şey  ama imaj her şey

Çevre hiçbir şey ama imaj her şey

AKP İl kongresinde kurultay delegeliklerinin yedeğine alınan iki belediye başkanından biri olan Kandıra BB Adnan Turan, Derince'ye dair iki hayati ve insani konuyu gündeme getiren Erhan Akpınar'a Derince BB Zeki Aygün'e Zeki Aygün dedi diye atarlandı!

Cumhur İttifakı; KBB Meclisi’nin yeni üyesi CHP’li Erhan Akpınar’ın (Derince) istifasının istenmesi konusunda da uzlaştı. Erhan Akpınar, Derince’de Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü çevre katliamı yapmakla suçlayıp insanların hayatını riske etmekle itham etti. Akpınar konuşmasında Başkan Aygün’den sıfatını kullanmadan Zeki Aygün diye söz ederken Kandıra Belediyesi Başkanı Adnan Turan, Akpınar’a, Aygün’den söz ederken fatını eklemediği ve sayın demediği gerekçesiyle tepki gösterdi. Turan çevre katliamı iddiası ve insanların risk altında olduğuna yönelik ise hiçbir şey demedi.

 

YEDEĞE ALINAN İKİ

BAŞKANDAN BİRİ

 

 

KBB Meclisi’nde geleneksel hale geldi. Her toplantıyı illakin bir belediye başkanı gerecek! Kasım ayında başrolde Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü vardı. Aralık ayında sahneye Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan oldu. AKP İl Kongresi’nde büyük kongre delegeliklerinde yedeğe alınan iki belediye başkanından biri olan Turan tek kelimeyle, “Yazık” dedirtti.

 

CERATTEPE KOCAELİ

CERATTEPE DİLOVASI’DIR

 

Erhan Akpınar, Derince için iki konuyu çevreyi ve insanı merkeze alarak gündeme getirdi. Enflasyona değinirken abartılı olduğu kabullenebilir ama Cerattepe’yi gündeme getirmesi yerindeydi çünkü Cerattepe aynı zamanda Kocaeli’dir, Dilovası’dır. Turan hepsini es geçti. Çünkü bozulan bir imajı vardı. İmaj her şeydi ve birilerine “şirin” gözükmek için mecliste gerilimi körükledi. Yazık! (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.