Cevherli aday adayı oldu

Cevherli aday adayı oldu

Alptekin Cevherli de milletvekilliği adaylığı için DEVA Partisi Kocaeli Kurumsal İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde aday olacakların yoğun günler yaşadığı şu günlerde sürpriz bir adaylık başvurusu da Alptekin Cevherli’den geldi. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli teşkilâtında Kurumsal İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Alptekin Cevherli, bugün saat 14’te DEVA Partisi İl Başkanlığı’na gelerek evraklarını teslim etti.

“HAYIRLI OLSUN”

İl Başkan Yardımcılarından Rahmi Cambaz’ın teslim aldığı evrakların ardından kısa bir açıklama yapan Cevherli, “Kocaeli halkının sesi olmak için aday oluyoruz. Hayırlı – uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi. Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği, Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği gibi kentte 20’ye yakın sivil toplum örgütünde çeşitli idari görevleri bulunan Alptekin Cevherli’nin yayınlamış 6 kitabı ve bine yakın makalesi bulunuyor.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.