Çetintaş: Vicdanım rahat bir şekilde bitiriyorum

Çetintaş: Vicdanım rahat bir şekilde bitiriyorum

Karamürselspor’da kaptan Recep Serkan Çetintaş sezonu değerlendirdiği açıklamasında önemli meselelere değindi.

“CEM HOCA HEPİMİZ İÇİN ŞANS”

Tecrübeli kaptan, “Sezona çok doğru bir şekilde girdik. Yönetimimiz Ali Yılmaz başkanımızın önderliğinde mevcut şartlarda çok doğru hamleler yaptı. Cem hoca Karamürsel spor için dünyadaki en iyi teknik direktör. Cem hocanın Karamürselli olması hepimiz için bir şans oldu. Karamürselspor’un onunla beraber başardıkları bu sözlerimin kanıtıdır.  Teknik ekibimiz takımımızı mükemmel antrene etti”

“GÜÇLÜ RAKİPLERLE OYNADIK”

“Kalecilerimiz Kasım hoca sayesinde bir üst seviyeye  geçtiler. Mustafa hoca ise yaptırdığı idmanlarla takımımızın kondisyonunu her zaman zirvede tuttu. Diğer takımlar bu konuda sezon içinde geri giderken biz ise tam tersi çok iyi seviyeye geldik. İlk devre özellikle kendi sahamızda hep grubun güçlü takımlarıyla oynadık, iyi oynamamıza rağmen bir türlü gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Bunun yanı sıra yanında sakatlık,cezalı oyuncu sayısı fazlalığından dolayı ilk devreyi daha fazla puan alarak tamamlayamadık”

“FAYDALI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM”

2. devre ise fikstür avantajını mükemmel kullandık diyebilirim.  Bunun yanında da gol pozisyonlarındaki becerimizi arttırarak 3 puanları sırayla almaya başladık. 2. devrenin lideri konumundayken pandemi araya girdi. Takımımızda tam 14 farklı oyuncu skor üretti buda başarılması zor bir istatistiktir. Kendim için özeleştiri yapmam gerekirse, gol sayım çok düşük kaldı, bunun haricinde ise süre bulduğum dakikalarda faydalı olduğumu düşünüyorum”

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Tecrübeli kaptan Recep Serkan Çetintaş açıklamasının son bölümünde ise, “Saha dışında da elimden geleni yapmaya çalıştım. Vicdanım rahat bir şekilde sezonu bitiriyorum. Bana güvenenlere mahcup olmadığımı düşünüyorum.  Ali başkanımıza ve Erdin başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun.  Cem hocama tecrübeme tecrübe kattığı için ve Karamürselspor’umuza destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.