Çeteler hareketini İYİ’ler dağıtacak

Çeteler hareketini İYİ’ler dağıtacak

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak’ın adaylık açıklaması gövde gösterisine ve yerel siyaseti gerecek sözlere sahne oldu. Bayrak, “Çeteler hareketini İYİ’ler dağıtacak” dedi

kapak.jpg

İYİ Parti Çayırova Belediye  Başkan adayı İlhami Bayrak’ın Çayırova’daki adaylık açıklaması Millet İttifakı’nın halen sağlanmadığı ilçede ana muhalefetteki CHP’yi ve topluma gövde gösterisi, adı ağza alınmadı ama iktidardaki AKP’ye ise zehir zemberek sözlere sahne oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı toplantıda 5 sene önce de Saadet Partii’nden belediye başkan adayı olan İlhami Bayrak zehir zemberek konuştu:

“5 yıl önce aday olduğumda 5 madde söylemiştim. Birinin bile isabet etmediğini söyleyen varsa şimdi özür dileyip siyaseti bırakacağım.

Çayırovalılar sizin kaynaklarınızdan GSMH üzerinden payınıza düşen eşe dosta peşkeş çekilevcek hesap bile soramayacaksınız, demiştim.

Kamu arazileri rantiyeye kurban edilecek eşe dosta peşkeş çekilecek, demiştim.

Yenimahalleliler için… Evden okula gönderdiğiniz çocukların o alanları birilerinin peyzaj alanı olacak. AVM olacak. Çocuklarınızı okula servisle göndereceksiniz, demiştim.

Şimdi daha büyük tehlike var.

Bu seçimi Çayırova kazanmazsa Çayırova’yı kaybedeceksiniz. Öyle büyük bir yapı, lobi geliyor ki Sayın Cumhurbaşkanı’nın da söylediği gibi… ‘Altı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet’ demişti…

İşte tam da o yapı geliyor

Bu seçimde ya Çayırovalılar o yapıdan imtina edecek ya da beş yıl Çayırovalılar’ın Çayırova adına diyecek hiçbir şeyi kalmayacak.

İYİ’ler hareketine destek verin, bu çeteler hareketini İYİ’ler hareketi dağıtacak. Savcı değiliz, hakim değiliz. Onları hakim, savcı önüne çıkartacağız. Yüce Türk Adaleti gerekeni yapacak.”

DETAYLAR YARIN

Lütfü Türkkan: “Fırından ekmeğin çalınması ile fırının içinin boşaltılması eşdeğer hırsızlıktır. Fırın boşaltıldı fırın..,

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak’ın diğer söylemleri ile Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın ittifak değerlendirmeleri..

Tüm detayları ile yarın ki gazetemiz de..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.