ÇESK başarıya doymuyor

ÇESK başarıya doymuyor

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK), futbol ve karate branşlarında aldığı sonuçlarla büyük bir başarıya imza attı.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulubü (ÇESK) karate takımı,19 Şubat Cumartesi günü İzmit Hasan Gemici Kapalı Spor Salonunda yapılan Kocaeli minikler, küçükler ve yıldızlar  kategorisi okul sporları karate şampiyonasında 6 Altın , 7 Gümüş ve 7 Bronz madalya olmak üzere toplamda 20 madalya kazanarak Çayırova’yı genel klasmanda şampiyonluğa taşıdı. Karate branşında başarıdan başarıya koşan Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) sporcuları, Aralık ayından bugüne kadar 3 şampiyonada 25 altın, 22 gümüş ve 25 bronz madalya olmak üzere toplamda 72 madalya kazandı.


U-18 NAMAĞLUP ZİRVEDE
Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK), futbol branşında da başarılarını sürdürüyor. ÇESK U-18 futbol takımı Kocaeli Amatör U-18 Klasmanı G Grubu’nda güçlü rakibi Beylikbağıspor’u güzel bir futbolla mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Çıktığı tüm maçları kazanan mavi yeşilli ekip namağlup şekilde 1. sırada yer alıyor. 

 

manset-006.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.