Çerkezoğlu ilk Serdaroğlu ikinci kez Özer’e geliyor

Çerkezoğlu ilk Serdaroğlu ikinci kez Özer’e geliyor

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Özer Elektrik direnişine 10 Eylül Perşembe günü, BMİS Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu ile gelecek

Dilovası İMES OSB’de kurulu Özer Elektrik’te Anayasal hak olan sendikal örgütlülük için direnen emekçileri, 10 Eylül Perşembe günü DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile BMİS Genel Başkanı ve DİSK Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu birlikte ziyaret edip destek verecek. Bu destek ziyareti Çerkezoğlu için ilk, Serdaroğlu için ikinci olacak. Çerkezoğlu ve Serdaroğlu, 10 Eylül Perşembe günü saat 13.00’te fabrika önünde olacak.

VERGİ KAÇAKÇILIĞI İHBARINDA BULUNMUŞTU

Adnan Serdaroğlu bir süre önce de BMİS Gebze 1 ve 2 No’lu Şubeleri’nin başkan ve yöneticileri, işyeri temsilcilerinden oluşan geniş bir heyetle ziyaret gerçekleştirmiş, 13 Ağustos’taki o ziyarete Gebze Sendikalar Birliği bileşenlerin de yer aldığı emeğin gövde gösterisinde Serdaroğlu işyeri için SGK’ya, “Vergi kaçırıyorlar” ihbarında bulunmuştu.

AYDIN’DAN EMEK DOSTLARINA DAVET

BMİS Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın, 10 Eylül’de gerçekleşecek ziyaret öncesi Gebze Bölgesi’ndeki tüm emek dostlarına çağrıda bulundu. Aydın, “Bugüne kadar Özer Elektrik direnişine destek ziyaretinde bulunan siyasetçisi sendikacısıyla birlikte tüm emek dostlarına teşekkür ederiz. Onlar dahil olmak üzere tüm emek dostlarını 10 Eylül’de Özer Elektrik önüne davet ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.