Cengiz Topel’in bir yılı yine heba oldu

Cengiz Topel’in bir yılı yine heba oldu

Geçtiğimiz Yıl Temmuz ayında yeniden seferlere başlanan Cengiz Topel Havalimanı’ndan uçuş macerası sadece 4 ay sürdü. Cengiz Topel’in bir yılı daha heba oldu.

Koronavirüs tedbirleri sonrası geçtiğimiz 2000 yılı mart ayı sonundan uçuşlar bazı merkezlerin dışında durdurulmuştu. Daha önce çeşitli sebepler nedeni ile kapanan Cengiz Topel Havalimanı bu kez koronavirüs salgını nedeniyle kapanmıştı. Cengiz Topel Havalimanı’ndan yapılan tüm uçuşlar durdurulmuştu.

 

4 AY SÜRDÜ

Uzun bir sürenin ardından Cengiz Topel Havalimanı’ndan uçuşlar geçtiğimiz yıl temmuz ayından yeniden başladı. Cengiz Topel Havalimanı’ndan uçuş macerası sadece 4 ay sürdü. Ekim ayı sonunda Cengiz Topel Havalimanı’ndan tarifeli uçuşlar sessiz sedasız durdu. Sessiz sedasız yeniden uçuşlara kapatılan Cengiz Topel Havalimanı’nın yeniden tarifeli uçuşların ne zaman başlayacağı ise bilinmezken, 2021 yılı yine boşa geçen bir yıl oldu.

 

87 TARİFELİ UÇAK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, 2021 yılında Cengiz Topel Havalimanı’ndan 3 bin 73 uçuş yapıldı. Yıl boyunca yap ılan tarifeli uçuş sayısı ise 87 oldu. 2021 yılında toplam 3 bin 252 yolcu taşındı. Yine kaderine terk edilen Cengiz Topel Havalimanı’ndan tarifeli uçuşların ne zaman başlayacağı ise şimdilik belirsiz.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.