Cemil Yüksek İlk İmza Gününü BİLKAR’da Gerçekleştiriyor

Cemil Yüksek İlk İmza Gününü BİLKAR’da Gerçekleştiriyor

Cemil Yüksek ilk kitabının ilk imza gününü 31 Ekim Pazar Günü Saat:16.00’da BİLKAR’da gerçekleştiriyor.

Kentimizin sevilen isimlerinden Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı, emekli öğretmen Cemil Yüksek’in ‘’Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına‘’ adlı şiir kitabı Tunga Yayınları tarafından yayımlanarak geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı.

 

Son 2,5 yılda kaleme aldığı şiirlerini, dostlarının tavsiyesi üzerine kitaba dönüştüren Cemil Yüksek için 31 Ekim Pazar günü Saat: 16.00’da BİLKAR’da imza günü düzenleniyor. Yeni yerlerinde ilk söyleşi ve imza gününü Cemil Yüksek’le gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşayan Bilim ve Sanat Kooperatifi, (BİLKAR) etkinliklerine tüm dostlarını davet ederek şu açıklamada bulundu.

‘’Cemil Yüksek, koşulsuz bir sevgiyi, dostluğu, yüreği dünyayı avuçlarına sığdıracak kadar büyük bir dostun ve dostluğun izlerini, yansımalarını dökmüş mısralara. Yaşanan acıları, adaletsizliği, can acıtan toplumsal sorunları, ince bir isyanla dile getirmiş şiirlerinde. Böylesi bir sevgiyi ve dostluğu paylaşmak isteyenler, insanlığın derdini kendi derdi bilenler, her şiirde kendilerini bulacaklar, "İyi ki okudum." diyeceklerdir.

85637.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.