CEMİL YAMAN: “Kömürcüler OSB kaldırılacak”

CEMİL YAMAN: “Kömürcüler OSB kaldırılacak”

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman bir televizyon kanalında gündeme dair açıklamalar yaptı.  Yaman,  Dilovası’nda ki Kömürcüler OSB’nin kaldırılacağını ifade etti.

Yaman, Kocaeli’nin eşsiz birçok güzelliği yaşama imkanı sunan huzurlu ve tüm Türkiye için örnek teşkil eden bir şehir olduğunu belirtti. 16 Sanayi bölgesi, 36 limanı, 2 denizi olan bir şehir. Havaalanı olan, yeşil bir şehir. Türkiye’nin sanayi devleri de burada. Dilovası’na da değinen Yaman, Dilovası geçmişte önemli oranda kirliliğe mahkûm edilmişti ancak AK Parti iktidarı ile ortaya koyulan samimi çabalar ve çalışmalar ile kirlilik ciddi oranda düştü. Dilovası hakkında yanlış bir algı var. Sanayinin getirmiş olduğu kirlilikler var elbette. Ama bunları en aza indirmek için ilgili kurumlarımız çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor.

HİÇ BİR OSB’NİN KURULMASINA İZİN VERMEDİK

Biz geldiğimiz günden bugüne dek hiçbir OSB’nin kurulmasına izin vermedik. Dilovası’nın önemli bir sorunu olan Kömürcüler OSB’nin kaldırılması için de bakanımız söz verdi. Akabinde de önemli adımlar attık.Net bir dille ifade ediyorum.Kömürcüler OSB kalkacak.Yeni belediye başkanımız ilçemizin gelişmesi için çok çaba sarfediyor. İyi niyetli ve samimi bir arkadaşımız ve Dilovası’na çok şey katacağına yürekten inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.