Cemil Yaman’dan Cem Evi ziyareti

Cemil Yaman’dan Cem Evi ziyareti

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AKP Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Darıca Cem Evi’nde düzenlenen hayır kermesine katıldı.

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AKP Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Darıca Cem Evi’nde düzenlenen hayır kermesine katıldı. Buradaki programının ardından Kocaeli Bilecikliler Derneği’ni de ziyaret eden Milletvekili Yaman, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Cemil Yaman, “Milletimiz ortaya koyduğu irade ile meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı’na verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok az bir oy farkı ile yüzde 50’nin üzerinde tamamlanamadığı için ikinci turda kaldı. İnanıyorum ki, milletimiz 28 Mayıs’ta sandık başına giderek daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçecektir. Erdoğan kazanırsa, kimse kaybetmeyecek. Ülkemiz kazanacak, 85 milyon milletimiz kazanacak, geleceğimizin teminatı gençlerimiz, kadınlarımız kazanacak” dedi. Haber: Ahmet Zeki Ayar

2-001.jpg

3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.