CEMİL YAMAN GÖRMESİN!

CEMİL YAMAN GÖRMESİN!

  Süper Amatör lige şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefleyen, bu doğrultuda kampa giden sayısız transferler yapan Dilovası Belediyespor hazırlık...

 

 

Süper Amatör lige şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefleyen, bu doğrultuda kampa giden sayısız transferler yapan Dilovası Belediyespor hazırlık maçında karşılaştığı Çayırova Serhatspor karşısında hayal kırıklığı yaşattı. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın hassasiyetle ve heyecanla üzerinde durduğu takımın, futbolu da kimseyi tatmin etmedi. 1.Amatör küme takımı Serhatspor, Dilovası Belediyespor’u 6-1 yenerek daha hazır bir görüntü verdi. Ergun Çoban’ın kurduğu Serhatspor taş gibi bir takım görüntüsü verdi.

 

 

TRANSFER BÖYLE YAPILIR

FUTBOL BÖYLE OYNANIR!

 

Dilovası Belediyespor gerçek yüzünü Çayırova Serhatspor karşısında gördü. Bolu’da bir hafta kamp yapan kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Dilovası Belediyespor Serhatspor karşısında döküldü. Süper Amatör lig ekibi, teknik taktik ve fiziksel açıdan daha sezon başında çöküş yaşadı. Sami dışında yapılan bu transferler fiyasko olarak yorumlanırken Serhatspor yaptığı transferler ve oynadığı futbolla tam bir takım görüntüsü verdi.

 

DİLOVASI’NA YAZIK OLUR!

 

 Ergun Çoban’ın çalıştırdığı Çayırova Serhatspor karşısında darmaduman olan Dilovası Belediyespor’da Taner ve Sezer dışındaki futbolcular vasatı aşamadı. Fiziksel çöküş, acemice yapılan bireysel hatalar Dilovası Belediyespor’a hayal kırıklığı yaşatırken yeni transferlerin performansı yönetimi ve teknik heyeti şoka uğrattı. Bu futbolcu grubu ve oyun mantalitesiyle Dilovası’nın zirve mücadelesi vermesinin imkansız olacağı yorumları yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.