Cem Vakfı bilgi verdi

Cem Vakfı bilgi verdi

Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ziyaret etti, Cemevleri hakkında bilgi verdi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Her fırsatta sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Başkan Büyükakın, yönetim süreçlerine katılımda STK’ların önemine değindi. Gençlik hizmetlerinden vakıf çalışmalarına, eğitimden sosyal projelere kadar birçok alanda çalışma yapan sivil toplum kuruluşlarının önemli bir misyona sahip olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, “STK’larımızla birlikte kentimizin ve ülkemizin insanına hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine de ayrı bir önem veriyoruz” dedi.
 
CEM VE TEV VAKFINI AĞIRLADI
Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner’in gerçekleştirdiği nazik ziyareti için beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Büyükakın, Darıca ve Gebze Mudurnu Tepe’deki Cem Evleri’nin inşaatındaki son durumları hakkında konuklarından bilgi de aldı. Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı Derya Kurt ise yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Büyükakın’ı bilgilendirirken, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sosyal projeler üretmek istediklerini de görüşmede dile getirdi. Çocuklara ve gençlere dönük projeler ürettiklerini, Kocaeli’nin her köşesine ulaştıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin talep ve önerilerine cevap vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Eğitimlerinden sosyal alanlardaki aktivitelerine kadar neslimizi destekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.