Çelik’ten köylere ziyaret

Çelik’ten köylere ziyaret

 Seçim Çalışmalarına Köylerden Başlayan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Denizli köyüne gerçekleştirdiği ziyaretin...

 

Seçim Çalışmalarına Köylerden Başlayan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Denizli köyüne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Mudarlı ve Ovacık köylerine adeta çıkartma gerçekleştirdi. Mudarlı ve Ovacık köylerinde köy kahvehanelerinde halkla buluşan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’i çalışmalarında İlçe Başkanı Ergin Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Günler, İlçe Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları Üyeleri yalnız bırakmadı.

“KÖYLER İÇİN FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ”

 

Köylerde adeta Belediye Başkanı gibi karşılanan Başkan Adayı Nurettin Çelik, “Bismillah dedik ve çalışmalara başladık. Artık köy kent mefhumu ortadan kalkmaktadır. Yapılan yeni düzenlemelerle köy tüzel kişiliği 30 Mart itibari ile bitiyor. Buraları da birer mahalle hüviyetine kavuşuyor. Bunun için çalışmalarımıza dün Denizli köyünden başladık. Bu akşamda sizlerle Mudarlı ve Ovacık köylerini geziyoruz. Köylerimizin sorunları nelerdir bunları yerinde tespit ediyoruz. Gündüzleri arkadaşlarımız köylerde çalışmalar yapıyor. Köylerimizin neleri eksik neler yapılmalı bunların fizibilite çalışmaları yapılıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.