Çelik, “Tüm Derneklerin Görüşünü Alacağız”

Çelik, “Tüm Derneklerin Görüşünü Alacağız”

  Karabük Eflanililer Derneği Başkanı Bahri Kökçü ve Yönetim Kurulunu Beybaba İskender’de ağırlayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı...

 

 

Karabük Eflanililer Derneği Başkanı Bahri Kökçü ve Yönetim Kurulunu Beybaba İskender’de ağırlayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze’de ki tüm dernekleri ağırlayarak nasıl bir Belediye Başkanı istediklerini öğreneceklerini söyledi.

 

“HALKIN TERCİHİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Artık ben yaptım oldu politikalarının tarihte kaldığını sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Çelik, “Siyaset şekil ve kabuk değiştirdi. Artık halkımız rüzgara ve boy boy portrelere oy vermeyecek. Kendisini yönetecek Başkan adaylarını tanımak istiyor. Bu seçimler farklı olacak. Kendisini daha iyi anlatan halkın ne istediğini daha iyi anlayan ve projeleri gerçekçi olan aday ipi göğüsleyecek. Bizde bunu öğrenmenin en kıs yolu olarak derneklerimizle fikir alışverişinde bulunabileceğimiz yemek programları organize ediyoruz. Amacımız nasıl yaparız da Gebze’ye bir taş daha fazlasını koyabiliriz. Gebze’nin nesi eksik neler yapılmalı bunların istişaresini yapıyoruz. Halkımız nasıl bir Belediye Başkanı istiyor. Nasıl yönetilmek istiyor. Hangi hizmetlerin gelmesini istiyor. Bunları planlıyoruz” dedi.

 

“BİZLERİN FİKİRLERİNİ ALIYORLAR”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik tarafından böyle bir teklif gelmesinin son derece önemli olduğunu ifade eden Karabük Eflanililer Derneği Başkanı Bahri Kökçü, “Gebze Kocaeli’nin en büyük ilçesi olmasına rağmen yeterince yatırımı almıyor. Bunun için gelecek seçimlerde bizde bunu değerlendirmeye alacağız. Gebze’ye hizmet edecek ya da edebilecek adayları destekleyeceğiz. Bu kentte hep beraber yaşıyoruz. Amacımız daha sağlıklı ve huzur içerisinde yaşayabileceğimiz bir kentte oturmak. Bu anlamda Saadet Partisinin gerçekleştirdiği bu çalışma takdire şayandır. Bizlerin ne istediğini soruyor. Bizleri yönetecek adayın hangi kriterlere sahip olması gerektiğini bizden öğreniyor. Bu siyaset tarihinde eşine az rastlanır bir olaydır. Kendilerini tebrik ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.