Çelik, ‘Mısır halkının yanındayız’

Çelik, ‘Mısır halkının yanındayız’

 Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, gerçekleştirdiği basın toplantısında Saadet Partisi olarak 17 Ağustos’ta Mısır halkına destek...

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, gerçekleştirdiği basın toplantısında Saadet Partisi olarak 17 Ağustos’ta Mısır halkına destek için , ‘Saadet Mısır için meydanlara iniyor’ mitingiyle ilgili olarak bilgi verdi. Çelik, “Saadet Partisi olarak bizler ezilen ve öldürülen Mısır halkının yanındayız” şeklinde konuştu. 

AYNI ACILARI YAŞAMIŞTIK

İlçe teşkilatında dün bir basın toplantısı düzenleyen SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik’e ilçe yöneticileri ve Gençlik Kolları Başkanı eşlik etti. Geçmişte kendilerine yapılan baskı ve zulmün şimdi Mısır halkına yapıldığını ifade eden Çelik, “ABD sözde insan hakları yoluyla işgal edeceği yerleri belirleyerek harekete geçiyor ve işgal ettiği bölgeleri kendi kulvarına ekliyor. Mısırda yaşanılanları sözlü olarak dile getirmek zor şehit sayısı iki bin altı yüzü geçmiş durumda. ABD kendinden büyük hiçbir devlet istemiyor ve bunun için bütünlüğü bozuyor” dedi.

YANLARINDA OLDUĞUMUZU AÇIKLAYACAĞIZ

Saadet Partisi olarak Cuma gece Saat 01.00’da Konya’daki mitinge katılmak için yola çıkacaklarını söyleyen Çelik, “Cumartesi 17.30’da kardeşlerimize eylemimize başlayacağız. Sözlü olarak eylem olmaz hareket olarak eylemin içerisinde olmalıyız. Amacımız onların mücadelesinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Yapacağımız bu mitingle onların sesinin yurdun dört bir yanına duyurmaktır. Yaşanılan hadiseler hiçbir şey olmamış gibi aktartılıyor, bugün dünya da bir dizayn mevcuttur. İran abluka altına alındır sırada ise Türkiye var, bizler bunların farkına varmalıyız uyanmalıyız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.