Çelik, “AK Çarşı’yı yıkacağız”

Çelik, “AK Çarşı’yı yıkacağız”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze Belediyesi tarafından AK Çarşı’nın tarihi Çoban Mustafa Paşa Camii’nin siluetini bozduğu...

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze Belediyesi tarafından AK Çarşı’nın tarihi Çoban Mustafa Paşa Camii’nin siluetini bozduğu için yıkılması gerektiğini belirterek, “Rant için yapılan ve tarihi yapının siluetini bozan bu çarşının yıkılması gerekir” dedi. 

BELEDİYEDEN ALLAH RAZI OLSUN DİYEN YOK

İlçe teşkilatında önceki akşam basın mensuplarıyla bir araya gelen SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ülke ve bölge gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.  Gebze belediyesiyle iş yapan hiç kimsenin belediyeden memnun olmadığını açıklayan Çelik, “Belediyeye işi düşen bir vatandaş aylarca bu işinin çözülmesi için bekliyor. Bu çağda bu kadar imkânlar varken insanları bu kadar bekletmenin anlamı ne? Vatandaş veya belediyeyle iş yapan müteahhitler bir daha belediyeyle iş yapmak istemiyor. Kimse Gebze belediyesinden Allah razı olsun demiyor” şeklinde konuştu. 

YAPTIKLARI HER ŞEY RANT İÇİN 

Gebze Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların çoğunun rant için yapıldığını ifade eden Çelik, “Gebze meydanına bir kent meydanı yaptılar bakıyorsunuz kimse memnun değil. Meydanın en güzel yerini aylarca vatandaşlara yasakladılar. Tatlıkuyu’da çalışma başlattılar cadde esnafı perişan durumda. Bizler yapılan hizmetlere karşı değiliz. Gebze ve Gebzelilerin menfaatine olacak her türlü çalışmaya destek veririz. Ancak rant için ve birilerinin zengin olması için yapılan işlerin karşısındayız” dedi. Çelik ayrıca Gebze Belediyesi’nin plansız ve programsız çalıştığı için sürekli yapboz biçimde çalıştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.